Puanlar çıkartmak istiyoruz

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, hafta sonu İnegöl İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salon’unda ağırlayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Puanlar çıkarmak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 04.03.2016
390
A+
A-

Turuncu Lacivertli temsilcimiz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Antrenör Ali Bahadır Aksoy yönetiminde İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

ÖNEMLİ GALİBİYETLERİMİZ VAR






Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Aksoy, “Maliye Milli Piyango ile oyun tempomuz inişli çıkışlı oynadık. İlk seti aldık, 2. seti ve 3. setleri verdik. 4. seti aldık, 5. seti 7-5 önde götürmemize rağmen kaybettik ama deplasmandan 1 puan aldığımız için iyi olduğunu düşünüyorum. Şimdi İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladık. Büyükşehir Belediyesi takımı özellikle 2. yarı bir pasör transferi yaparak iyi bir çıkış yakaladı. Bu takımla oynayacağız. İyi bir takım. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Kendi sahamız ve seyircimiz önünde puanlar çıkartmak istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi iyi de olsa biz de kendi sahamızda önemli rakiplere karşı galibiyet almış bir takımız. Bu hafta ve bundan sonraki haftalarda oynayacağımız her maçlar önemli olduğu için tüm taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş