Reklamlara saldırdılar

10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı’nın belirleneceği seçimler öncesinde İnegöl’de siyasi partiler tarafından yapılan reklam çalışmaları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırıya uğradı.

Yayınlama: 03.08.2014
761
A+
A-

 

Otobüs duraklarında ve bilboardlarda bulunan Cumhurbaşkanı Adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Ekmeleddin İhsanoğlu afişleri yapıştırıldıkları yerlerden sökülerek veya yırtılarak yerlere atılıyor.

 






İlçemizde bulunan siyasi partilerin gerçekleştirdikleri bu çalışmaların kim tarafından sabote edildiği henüz bilinmezken yaşanacak olan seçimin ilçemizde ne derece ateşli olacağı ise şimdiden gözler önüne serilmiş durumda. Tahminlere göre gece geç saatlerde gerçekleştirilen bu eylemlerin faillerinin Emniyet ekipleri tarafından tespit edilmesi bekleniyor.

 

Eylemin en yoğun gerçekleştiği bölge olan Adnan Menderes Bulvarı ve Park Caddesi üzerindeki durak ve panolardan yırtılarak yarım halde bırakılan afiş ve bilboardları gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş