Tozu dumana kattılar

İnegöl Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında İnegöl Belediyesi ve İnegöl Off Road Kulübü işbirliğinde düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Ayak İnegöl Yarışması Cumartesi günü başladı.

Yayınlama: 07.09.2015
582
A+
A-

İnegöl Belediyesi önünde toplanan Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 25 yarışmacı araçları ile belediye önünde renkli görüntüler oluşturdular.

 

Belediye önünde bulunan araçlardan birine binen Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kısa süreli test sürüşü yapmayı da ihmal etmediler. Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın start vermesiyle belediye önünden start verilen yarışlar, rehabilite edilerek yeşil alan haline getirilen eski vahşi depolama alanı ile Boğazköy barajı arasındaki Off-Road parkurlarında devam etti.






 

TOZU DUMANA KATTILAR

5 kilometrelik dik ve yamaç olmak üzere ağır şartların bulunduğu parkurları aşmak için araç sürücüleri yoğun ter döktü. Tozu dumana katan sürücüler zamanla yarıştılar.

 

25 ARAÇ ETKİNLİĞE KATILDI

Etkinlik öncesinde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bundan 3-4 yıl önce yine aynı yarışının startını vermiştik. İnegöl’deki arkadaşlarımız ile Kurtuluş şenlikleri kapsamında hazırladığımız Off-Road yarışını yapıyoruz. İnegöl halkımızı etkinliklerimize davet ediyoruz. Boğazköy barajı mevkiindeki Off-Road alanında yarış gerçekleşecek. 25 araç etkinliğe katıldı. Sporun sadece futbol olmadığını, alternatif sporlar basketbol, voleybol bu günde Off-Road gibi adrenalini çok yüksek bir spor dalında sporcuları burada ağırlamak büyük bir keyif. Bu vesile ile katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Yarın da son buluyor yarışlar” dedi.

 

KAZASIZ BELASIZ BİR YARIŞ DİLİYORUM

Kaymakam Ali Akça ise, “İnegöl’ün kurtuluşunun 93. Yıl dönümünü kutluyorum. Sporcularımıza kazasız belasız bir yarış diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş