UBM´ye destek sürüyor

Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Derneği (UBM), çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ederken, ünlü isimlerde destek olmaya devam ediyor.

Yayınlama: 14.11.2015
669
A+
A-

Bursa’da ünlü mekânlarda sahne alan pop müziği sanatçılarından Sefa Zakir ve Melih Onur Önder önceki gün UBM Genel Başkanı Ahmet Akay ile bir araya gelerek destek vereceklerini açıkladılar.

 

Konu ile ilgili Ertuğrulgazi Konağı´nda düzenlenen basın toplantısına UBM Genel Başkanı Ahmet Akay, pop müziği sanatçıları Sefa Zakir ve Melih Onur Önder ile menajer Nihat Ceylan katıldı.






 

BAŞARILARIMIZIN DİĞER İLLERE YAYMAK İSTİYORUZ

Sanatçılara desteklerinden dolayı teşekkür eden UBM Derneği Genel Başkanı Ahmet Akay, “Nihat Ceylan ve ekibi bizlere ziyarete geldiler. Bizler Afyon Karahisar’da ciddi bir başarı elde ettik. Bu başarıları İstanbul, Erzincan ve Sakarya’ya yayma adına görüş alış yapmak için buraya geldiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

DESTEĞE HAZIRIZ

Menajer Nihat Ceylan ise, “UBM Derneğine destek vermek amacıyla sanatçılarımızla bugün buradayız. Sakarya, Bursa, İnegöl gibi il ve ilçelerimizde bize düşen ne görev varsa destek vermeye, uyuşturucu, bonzai ile mücadele gerekli desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

 

ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ

Murat Boz’un vokalliğini yapan ve aynı zaman Murat Boz’a benzerliğiyle tanınan pop müziği sanatçısı Sefa Zakir, “Bizler Bursa sanatçıları olarak, bu derneği elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bunu teyit etmek için geldik. Bizler kabul ettiği için UBM Derneği Genel Başkanı Ahmet Akay’a teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HER ZAMAN DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

Pop müziği sanatçısı Melih Onur Önder ise, “Bugün İnegöl’e UBM Derneği Genel Başkanı Ahmet Akay’a destek vermek için geldik. Çok güzel bir projeyle uğraşıyorlar. Özellikle gençlerimizi kurtarmaya çalışıyorlar. Böyle bir projede yer almaktan bizlerde mutluyuz. Her zaman destek vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş