Yaz spor okullarına davet

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün Encümen Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunarak, yaz spor okullarının 10 branşta hizmet vereceğini ve öğrencileri yaz spor okullarına beklediklerini ifade etti.

Yayınlama: 24.06.2015
696
A+
A-

Başkan Aktaş, yaz spor okullarına katılacak olan öğrencilere, şort ve tişört hediye edeceklerini belirtti.

 

TOPLAM 10 BRANŞTA HİZMET






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş, “İnegöl Belediyespor Kulübü; öğrencilerin, spor yaparak tatil dönemlerini en verimli ve keyifli şekilde geçirmelerini sağlamak amacındadır. Bu yıl 10. sini düzenleyeceğimiz Yaz Spor Okulları için kayıtlarımız 15 Haziran 2015 itibarı ile başladı. Yoğun bir eğitim dönemini geride bırakan öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan uzak, spor ile stres atmalarını ve boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Bundan dolayı da Yaz Spor Okulu çalışmalarımızı düzenliyoruz. Halkımızdan gelen talepleri dikkate alarak bu yıl Yaz Spor Okulumuzu toplam 10 branşta düzenliyoruz. Spor branşlarımız; Voleybol, Basketbol, Yüzme, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Güreş, Halter, Cimnastik, Taekwondo, ve H.i.s. Basketbol, Masa Tenisi ve Voleybol çalışmalarını Belediye Spor Salonunda,Kort Tenisi çalışmalarını Kültürpark içindeki tenis kortumuzda, Güreş Alanyurt Yunus Emre Spor Salonumuzda, Halter çalışmalarımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonumuzda, Yüzme branşımızı Otel Angelacoma’da, Taekwondo Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksinde, Cimnastik Kültürpark içi Belediye Spor Salonunda”

 

FİYATLAR

“Ayrıca yaz spor okulu uygulamamızın yanında; sabah sporu çalışmamız önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de Ramazandan sonra devam edecektir. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da konusunda uzman Beden Eğitimi Öğretmen ve Antrenörleri nezaretinde halkımıza sabah sporu branşında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz; Sabah Sporumuzu hafta içi her gün Kültür Park içi, Yenice Spor Salonu önü ve Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi’nde ve ilçe stadyumunda olmak üzere 4 farklı noktada; 06.45–08.00 saatleri arasında gerçekleştireceğiz. Yaz Spor Okulu ücretlerimiz; Voleybol 30 TL, Basketbol 40 TL, Yüzme          150 TL (servis dâhil), Masa Tenisi 20 TL, Güreş 20 TL, Halter 20 TL, Cimnastik 50 TL, Kort Tenisi 50 TL, Taekwondo ise 20 TL’dir.  Fiyatlar geçen yıl ki fiyatlarla aynıdır, hiçbir zam yapılmamıştır”

 

ŞORT VE TİŞÖRT HEDİYE

“Kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize şort ve tişört hediye edeceğiz. Yaz Spor Okulu çalışma dönemleri ise; 1.dönem: 20 Temmuz – 12 Ağustos, 2.dönem: 13 Ağustos – 04 Eylül’dür. Yaz Spor Okulumuzda başlattığımız şehir içi kültürel geziler, sosyal ve sanatsal faaliyetler ile eğlenceli spor etkinliklerini bu sene de yapacağız. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sportif etkinlikler yapılacak olup, Salı Perşembe günleri ise tüm gruplara sokak oyunları, sosyal kültürel geziler, eğitsel oyunlar yapılacaktır. Düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları çalışmalarımız ile ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkânı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bünyemize dâhil olan İnegöl Belediyesi Yenice Spor salonunda da Basketbol, Güreş, Voleybol, Masa tenisi, Kort tenis, Tekvando ve Yüzme branşlarında çalışmalar gerçekleşecektir.  Bu vesile ile tüm halkımızı sağlıklı bir yaşam için Yaz Spor Okullarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş