08 Ocak 2014 tarihinde başlayan Genç Erkekler Futbol liginde Yunus Emre Lisesi İnegöl’de yapılan grup maçlarını yenilgisiz tamamlayarak grup birincisi oldu. Bursa’da 2. Tur maçında Ali Osman Sönmez Endüstri Meslek Lisesi’ni 5-0 mağlup ederek Bursa’daki  grup maçlarına katılma hakkını kazanan temsilcimiz, grupta da Demirtaşpaşa Teknik ve Endüstri  Meslek Lisesi, Gemlik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile yaptığı maçların ardından  grup 1’incisi olarak yarı finale çıktı.

Yarı Finalde Tophane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni 1-0 mağlup ederek adını her yıl olduğu gibi finale yazdıran Yunus Emre Lisesi takımı, 50 takımla başlayan Bursa Genç Erkekler Futbol Turnuvasını şampiyon tamamlamak için Bursaspor’un altyapısı olan Cem Sultan Lisesi ile 21 Mart Cuma günü saat 12.00’de Merinos stadında karşılaştı.

Zorlu müsabakada 2. dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 yenik duruma düşen Yunus Emre Lisesi, ikinci yarıda Kenan ve Enes’in attığı gollerle müsabakayı 2-1 galip tamamlamayı bildi. İnegöl’ün genç yetenekleri aldıkları sonuçla Bursa Şampiyonu oldu. Temsilcimiz 28-29-30 Nisan tarihlerinde yapılacak olan bölge finallerinde Bursa ilini temsil edecek.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…