Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde Çarşamba günü sahasında ağırladığı Arkas’a 3-0 yenilen temsilcimiz İnegöl Belediyesi bu hafta deplasmanda Maliye Milli Piyango ile karşılaştı.

MİLLİ PİYANGO İYİ BAŞLADI

Sezona galibiyetle başlayan ancak devamını getiremeyen İnegöl Belediyesi karşılaşmaya tutuk başladı. Manşette ve blokta basit hatalar yapan temsilcimiz ilk seti 25-21 kaybetti. 2. sete de iyi başlayan ev sahibi Milli Piyango bu seti de 25-18 alarak 2-0 öne geçti.

UMUTLANDIK AMA OLMADI

3. sete maçta kalmak için çıkan temsilcimiz hücumda iyi organize oldu ve seti 25-17 kazanarak puan için umutlandı. Ancak ev sahibi Maliye Milli Piyango 4. Sette temsilcimize 25-18 üstünlük sağladı ve karşılaşmayı 3-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Temsilcimiz bu mağlubiyetin ardından 4 maç sonunda 3 puanda kaldı.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…