Hazırlık çalışmalarını Antalya'da tamamlayıp ilçemize dönen İnegölspor, Pazarspor hazırlıklarını tesislerde sürdürecek.
İkinci yarı hazırlıklarını tamamlayan İnegölspor, Antalya'da yaptığı 4 hazırlık müsabakasında 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak İnegöl'e döndü.
HAZIRLIK MAÇLARI
İlk hazırlık müsabakasında Mudanyaspor ile karşılaşan temsilcimiz İnegölspor, rakibini Faruk, Okan, Semih ve yeni transfer Cihan'ın attığı gollerle rakibini 4-3 mağlup etti. 2. Hazırlık müsabakasında Bölgesel Amatör Lig 11. Gurup ekiplerinden Tekirdağspor ile karşılaşan temsilcimiz, rakibini geriye düşmesine rağmen Kaptan Kemal ve Yılmazın golleri ile 2-1 mağlup etti. 3. Hazırlık maçında 3 Lig 2. gurup ekiplerinden Payas Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz, genç futbolcularla çıktığı müsabakadan 3-0 mağlup ayrıldı. Son hazırlık sınavını Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden şampiyonluk mücadelesi veren İnter Bakü karşısında veren İnegölspor, sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.
PAZARSPOR HAZIRLIKLARI TESİSLERDE DEVAM EDECEK
2. Yarı hazırlıklarını Antalya'da tamamlayan İnegölspor, 2. yarının ilk maçı olan Pazarspor hazırlıklarına bugün itibari ile İnegölspor Tesisleri'nde devam edecek.






