Başkanlık makamında gerçekleşen ve karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi şeklinde geçen ziyarette Çinili Camii Dernek Başkanı İbrahim Ekin; kaldırım işgalleri ile ilgili yapılan son uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek uygulamadan dolayı Başkan Aktaş’a teşekkür etti.
MEMNUNİYETLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM
Başkan Alinur Aktaş ise, kent genelinde yürütülen her türlü çalışmanın İnegöllülerin rahat edebilmesi doğrultusunda gerçekleştirildiğini belirterek “Sistem artık oturmuştur. Kaldırımlar vatandaşlarımızın hakkıdır. İnegöllüler artık rahat bir şekilde, ferahlaşan kaldırımları kullanabilirler. Ben değerli dernek yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. Özellikle hanımların, annelerin bu işten memnuniyetlerini çok iyi biliyorum. Çünkü her fırsatta teşekkürlerini bize iletiyorlar. Maillerle, telefonlarla, bizatihi gördüklerinde memnuniyetlerini dile getiriyorlar” dedi.
Başkan Aktaş ziyaretten dolayı Çinili Cami Derneği Başkanı İbrahim Ekin ve mahalle sakinlerine teşekkür ederek başarı ve kolaylık temennisinde bulundu.





