Geçtiğimiz gün öğlen namazının ardından, dağılan cemaatten maddi olarak faydalanmak isteyen ve kendilerini Suriyeli olarak tanıtan dilenciler, İshakpaşa Camii önünde böyle görüntülendi. Çıkan Cemaatin Suriyeli olmadığını anladığı 12-13 yaşındaki kız çocukları, cemaatin sözlü sert tepkisini de çektiler.

Roman oldukları belirtilen dilenciler, daha sonra bir şey olmamış gibi İshakpaşa Camii'nden ayrılarak izlerini kaybettirdi.

SURİYELİLERİN ADI KÖTÜYE ÇIKIYOR

Yaşanan böylesi gelişmelerin ardından, sadece geçtiğimiz gün yaşanan hadise değil, farklı yerde yaşanan hadiselerde de kendilerini Suriyeli olarak tanıtan kimselerce vatandaşların iyi niyetleri suiistimal ediliyor. Vatandaşların iyi niyetini sömüren kişiler sadece bununla da almıyor, ilçemizde bulunan Suriyelilerin de kötü imaj almasına sebebiyet veriyor.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…