İnegöl Belediye Başkanı Yardımcısı Durmuş Aydın ve Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, Hopa Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Nedim Cihan’a yardımları teslim ettiler.

“GEÇMİŞ OLSUN”

Konu ile ilgili bölgede bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, Şavşat Belediyesi ile kardeş Belediye olan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl Şavşatlılar Derneği Başkanı Metin Elmacı’nın selamlarını ileterek böylesi bir afetin bir daha tekrarlanmamasını ifade etti ve Hopa halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILACAK

Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ise, “Hopa Belediyesi ve Hopa halkı olarak İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, İnegöl Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Elmacı’ya, Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk’e teşekkür ederiz. Gerçekleştirilen yardımlardan dolayı kendilerine minnettarız. Gelen yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Rabbim bir daha böyle bir acıyı bizlere yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…