Önceki akşam Belediye Kültür Sarayı’nda ilçe halkının huzuruna çıkan Derin Sahne tiyatro ekibi, oyun sırasında şok üstüne şok yaşattı. Bir komedi oyunu izlemeye giden ilçe halkı, mizahın İslam dinene hakaretler ve tüm din adamlarını sahtekâr olarak tanıtan tavırlarla sergilenmesi üzerine şok yaşadılar.

İSLAM DÜŞMANLIĞI

Atatürkçü Düşünce Derneği İnegöl Şubesi’nin organize ettiği tiyatro gösterisi, normal bir şekilde başladı. Derin Sahne ekibinin canlandırdığı “Yağmur Yağıyor” isimli tiyatro oyunu içerisinde ilerleyen bölümlerde hem oyuncuların üslubu bozuldu hem de oyunun içerisinde verilmek istenen mesaj gün yüzüne çıktı. Oyun içerisinde İslam’a yönelik hakaretler ve aşağılayıcı sözler dikkat çekti.

ÖLÇÜYÜ KAÇIRDILAR

İslam dinini alaycı bir anlayışla kötüleyerek din adamlarını sahtekâr olarak gösteren oyun sırasında, bazı vatandaşlar bu duruma dayanamayıp salonu terk etti.

Tiyatro oyununda, kendisini şeyh olarak tanıtan bir kişinin, mümin isimli bir vatandaş ile ailesini nasıl dolandırdığı konu alındı.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…