Müsabakaya gidemeyip tv ekranlarından takip eden kara kartallar, maç öncesi farklı yerlerde tezahüratlarına başladı.

Maçın başlaması ile birlikte coşku da artarken, maç sonu taraftarlar kutlama coşkusuyla sokaklara indi.

AK Parti İlçe Binası önünde toplanan vatandaşlar, tezahüratlarla Anıt'a kadar yürüdü. Burada da zaferin coşkusunu doyasıya yaşayan vatandaşlar, Vodafone Arena'yı aratmadı.

MEŞALE ŞOV

Çok sayıda vatandaşın yanında getirdiği meşaleleri yakması ile ortaya güzel görüntüler çıkarken, kutlama için toplanan vatandaşlar olay çıkmadan dağıldı.

ALNIMIZIN AKIYLA ŞAMPİYONUZ

Kutlama sonrası açıklamalarda bulunan İnegöl Beşiktaş Çarşı Taraftar Grubu Sorumlusu Metin Demircan; "Yıllardır statsız sürekli deplasmanlardaydık. Bu takım her şeyi hak ediyor. Bize bu sevinci yaşatan futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Müthiş bir coşku vardı İnegöl'de. İnsanlarımız sokaklara indi. Çok sayıda taraftar tezahüratlarla yürüdü. Alnımızın akıyla şampiyonuz. Bugün güzel günlerin başlangıcındayız" dedi.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…