Geçtiğimiz gece Mahmudiye Mahallesi Fidan Sokak'ta meydana gelen yangın, mahalle sakinlerine ve etraftaki iş yerlerine korku dolu anlar yaşattı.

ÇÖPLERİN OLDUĞU ALANDA ÇIKTI

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolay önceki gün gece geç saatlerde Mahmudiye Mahallesi Fidan Sokak Botanik Park mevkiinde çöplerin olduğu alanda yangın çıktı.

ALEVLER YÜKSELİNCE VATANDAŞ TEDİRGİN OLDU

Alevlerin yükselmesi ile Fidan Sokak'ı dumanlar kapladı. Duman nedeni ile göz gözü görmezken, vatandaşlar durumu hemen İtfaiye Ekipleri'ne bildirdi.

OSMANBEY CADDESİ'NDE DUMAN ALTINDA KALDI

Gittikçe alevlerini arttıran yangında, dumanlar Sadece Fidan Sokak'ı değil, Osmanbey Caddesi'ni de sardı.

2 İTFAİYE ARACI OLAY YERİNE GELDİ

Olay yerine gelen İtfaiye Ekipleri, yangına 2 araçla müdahale etmeye başladı. Daha sonra bir itfaiye aracı ayrılırken diğer araç ise soğutma işlemlerine devam etti. Yangın hararetinin artması ile tekrar bir itfaiye aracı olay yerine çağrıldı.

BALKONLARDAN TAKİP ETTİLER

Daha sonra yangın kontrol altına alınırken, vatandaşlar balkonlardan olanları an ve an takip etti.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…