İnegöl Belediyespor Voleybol ekibi, Cumartesi günü İnegöl Spor Salonu’nda Maliye Piyango’yu ağırladı. Oyuna hızlı başlayan İnegöl Belediyespor, rakibine kurduğu baskı sonucunda 25-21’le durumu 1-0’a getirdi. 2. sette oyuna ortak olmak için etkili bir performans sergileyen Maliye, 15-25 ile durumu 1-1’e getirmeyi başardı. Rehaveti üzerinden atarak oyuna hâkim olan İnegöl Belediyespor, 25-18 ile durumu 2-1’e getirerek yeniden öne geçti. Karşılıklı sayılarla geçen 4. sette rakibinin hatalarını iyi değerlendiren İnegöl Belediyespor, seti 25-23, oyunu ise 3-1 kazanmasını bildi.

SALON: İnegöl

HAKEMLER: Ozan Cağı Sarıkaya, Ali Bağde

İNEGÖL BELEDİYESPOR: Caner Ciçekoğlu, Gazmend, İbrahim Ersin Başaran, Niels, Bahov, Mehmet Almaz (Özer Özger, Beytullah Hatipoğlu, Cansın Çınar, Görkem Sertel)

MALİYE  PİYANGO: Gjorgi, İzzet Ünver, Uğur Güneş, Oliver, Siltala, Muhammet Ertuğrul ( Murat Tokgöz, Sercan Yüksel Bıdak, Samet Güneş,Stankovic, Ceyhun Tendar)

SETLER: 25-21, 15-25, 25-18, 25-23

SÜRE: 116 dakika (28’, 24’, 27’, 37’)

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…