Edinilen bilgilere göre ilk olay Park Caddesi'nde meydana geldi. Park Caddesi'nde faaliyet gösteren ve tütün ürünleri satışının olduğu bir iş yerine seyir halindeki araçtan silahlı saldırı gerçekleştirildi.

İddiaya göre Park Caddesi'ndeki saldırıyı gerçekleştiren saldırganların ikinci adresi Süleymaniye Mahallesi'ndeki bir ev oldu. İddiaya göre yine aynı araçtaki şahıslar Süleymaniye Mahallesi'ndeki bir eve de kurşun yağdırdı.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahıslar, daha sonra özel araçları ile Bursa istikametine doğru hızla olay yerinden uzaklaştı.

Her iki saldırıyı da gerçekleştiren şahıslar için Emniyet Ekipleri seferber oldu. Araç plakasının belirlenmesi için MOBESE görüntülerinin incelendiği öğrenildi.

Konu ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…