Geçtiğimiz gün Kültür Park içerisinde ve civarında uygulamalar gerçekleştiren İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceledi.

TRAFİKTEN MEN EDİLİYORLAR

Ehliyetten, sürücünün kaskına kadar denetleme yapan trafik ekipleri, ehliyetsiz, ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan motosikletleri trafikten men etti. Özellikle meydana gelebilecek kazalara yönelik motosikletler üzerinde titizlikle çalışan ekipler, son günlerde ciddi oranda artış gösteren motosiklet hırsızlığının da önüne geçmeyi hedefliyor. Evrakları eksik olan motosikletler trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücüler hakkında da gerekli cezai işlemleri uyguladı.

ÇEVİK KUVVET EKİPLERİNDE KÜLTÜR PARK’TA

Öte yandan havaların ısınması ile beraber Kültür Park'ta artan yoğunluk sonrası medyana gelecek asayiş olayların önüne geçmek isteyen İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kültür Park içerisinde Yunus Ekiplerinin yanı sıra Çevik Kuvvet Ekiplerini de görevlendirdi.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…