Güzelyurt Mahalle Muhtarlığı tarafından gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen Güzelyurt Mahallesi İftar programı önceki akşam coşkuyla gerçekleştirildi.

Farklı yerlerde ikamet eden Güzelyurtluların da bir araya gelerek kaynaşmasına vesile olan iftar programına 300 kişi katılım gösterdi.

DEVAM ETMESİ ARZUMUZ

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan Güzelyurt Mahalle Muhtarı Salim Altun, “Ramazan-ı Şerif’in gelmesiyle birlikte mahalle sakinlerimizle ve Güzelyurtlu olup farklı bölgelerde ikamet eden hemşerilerimizle bir araya gelip kaynaşmak için düzenlediğimiz iftar programlarının bir yenisini daha hayata geçiriyoruz. Çok güzel birlikteliklerin ortaya çıktığı bu iftar sofralarının ilerleyen yıllarda da devam etmesini arzu ediyoruz. Programımıza katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…