Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgüte üye olduğu ve örgütsel faaliyetlere destek verdiği belirlenen polislere yönelik operasyonda başlattı. Bu kapsamda, meslekten ihraç edilip, açığa alınan 30 polis için gözaltı kararı ç ıkarıldı.
Bursa, Kütahya, Balıkesir, Eskişehir ve Mersin'de sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla meslekten ihraç edilen 27 polis gözaltına alındı. Firari 3 polisin yakalanmasına ilişkin çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. Şüpheliler, sorguları için Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.
1’i açıkta, 1’i ise ihraç olmuş A.Ü. ve M.M. isimli 2 polis memuru ise İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince ikametlerinde gözaltına alınarak Bursa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.






