Kaza  Yenice Köprülü Kavşağı üzerinde meydana geldi. Akhisar mahallesinden Yenice Köprülü kavşağı üzerine çıkan sürücüsü henüz belirlenemeyen 16 ABA 294 plakalı özel otomobil, İnegöl istikametinden, Yenice Köprülü Kavşağına çıkan sürücüsü henüz belli olmayan tescilsiz motosiklet ile çarpıştı.

ÖN CAMDAN İÇERİ GİRDİ

Sert çarpışmayla yaralılardan biri otomobilin ön camından içine girerek 30 metre sürüklendi.

motosikletten fırlayarak aracın önünde sürüklenen Mevlüt Kılbaş(21) ile yola düşen Ferit Ulucan(20) ve Doğan Balcı(24) ağır yaralandı.

3 yaralı, kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.

HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan Doğan Balcı(24) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SÜRÜCÜ KAÇTI

Diğer iki yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kazanın ardından olay yerinden yaya olarak kaçan otomobil sürücüsü ise ekiplerce aranıyor.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…