Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay  için İnegöl’de güvenlik üst seviyeye çıkarılmış durumda. İnegöl’e çok sayıda takviye polis getirilirken, gelen ekipler ilçenin belirli noktalarında görev aldılar. Özellik Ahmet Akyollu Caddesi, Atatürk Bulvarı, Park Caddesi üzerinde hiç bir aracın park edilmesine izin verilmiyor.

Ekipler tarafından belirlenen caddeler üzerine park edilen araçlar kaldırılıyor. Araç sahiplerine emniyet ekipleri tarafından bilgi verilerek kaldırılmaları sağlanıyor. Ancak ulaşılamayan araç sahiplerinin araçları ise çekici yardımıyla kaldırılıyor.

EMNİYET DUYURMUŞTU

Yapılan uyarıda, “09.10.2019 tarihinde ilçemizde yapılacak etkinlikler nedeniyle Atatürk Caddesi, Ahmet Akyollu Caddesi, ve Park Caddesi boyunca İsaören kavşağına kadar hiçbir şekilde paklanma yapılmaması gerekmektedir. Park halindeki araçlar çektirilmek zorunda kalınacağından mağduriyet yaşanmaması için 08.10.2019 günü saat 20.00’dan önce aracınızı belirtilen noktalara park etmeyiniz. Belirtilen noktadan alınız. İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü” ifadeleri yer aldı.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…