Edinilen bilgilere göre olay Mahmudiye Mahallesi Latif Sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesinde gerçekleşti. Hafize Nazlı S. isimli psikolojik rahatsızlıklar yaşayan kadın iddiaya göre içinde yaşadığı evini ateşe verdi.

Komuşuların durumu fark etmesi üzerine yangın, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce dumandan etkilenen kadını evden çıkarıp daha sonra yangına müdahale ederek büyümesini engelledi. Yangın başka dairelere sıçramadan söndürüldü fakat yanan evde ağır maddi hasar meydana geldi.

Evden çıkarılan kadın ise olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…