Olay, Mahmudiye Mahallesi Kale Sokak’ta yaşandı. Uygulama noktasında polisin “dur” ihtarına uymayan 16 ARB 04 plakalı otomobilin sürücüsü, ekiplerden kaçmaya başladı. Yaklaşık 20 kilometre süren kovalamacaya trafik ve asayiş ekipleri de dahil oldu. Araç, Mahmudiye Mahallesi Kale Sokak’ta önü kesilerek durduruldu.

Gözaltına alınan sürücünün ehliyetsiz olduğu tespit edilirken; “dur” ihtarına uymama, ehliyetsiz araç kullanma, drift, makas atma, trafik güvenliğini tehlikeye düşürme ve polis ekiplerinin üzerine araç sürme gibi ihlallerden toplam 710 bin TL idari para cezası uygulandı. Araç sahibine de ayrıca 40 bin TL ceza kesildi.

Sürücü, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Olayın ulusal basında yer almasının ardından haber, kısa sürede sosyal medyada ve haber sitelerinde en çok konuşulan başlıklar arasına girerek Türkiye gündeminde geniş yer buldu.

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…