Bölgedeki vatandaşların uzun süredir yol sorunundan şikâyetçi olduğunu belirten Ertaş, kırsal mahallelere ulaşım sağlayan yolların hem sürücüler hem de mahalle sakinleri açısından ciddi sıkıntılara neden olduğunu ifade etti.

Turgutalp Mahallesi yolunun özellikle bozuk zemin yapısı nedeniyle ulaşımı olumsuz etkilediğini dile getiren Ertaş, şu ifadeleri kullandı:

“Cerrah Mahallemiz üzerinden kırsal mahallelerimize ulaşımı sağlayan yolların durumu maalesef İnegöl gibi gelişen ve büyüyen bir ilçeye yakışmıyor. Özellikle Turgutalp Mahallesi yolunda vatandaşlarımız yıllardır aynı sorunu yaşıyor. Bozuk zemin nedeniyle hem sürücüler hem de bölge halkı mağdur oluyor. Bu yolun bir an önce asfaltlanması gerekiyor.”

Yetkililere çağrıda bulunan Ertaş, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların da şehir merkezindeki hizmet standartlarından faydalanması gerektiğini belirterek, “Turgutalp Mahallesi yolunun asfaltlanması artık bir tercih değil, zorunluluktur. Bölge halkının beklentisi nettir. Yetkililerin bu konuda gerekli adımları atarak sorunu kalıcı şekilde çözüme kavuşturmasını bekliyoruz” dedi.

Ertaş, kırsal mahallelerin ulaşım altyapısının güçlendirilmesinin hem vatandaşların yaşam kalitesini artıracağını hem de bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK

Etiketler
Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…