Devlet Bahçeli, Mansur Yavaş’ın istifasıyla ilgili televizyon yayınlarının yoğunluğunu eleştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uluslararası gündemini gölgede bırakıp bırakmadığını sordu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın CHP’den istifasının ardından televizyon kanallarında yapılan yayınların yoğunluğunu eleştirdi. Bahçeli, değerlendirmesini Bengü Türk TV’ye gönderdiği mesajla paylaştı.

Bahçeli, Yavaş’ın istifasının televizyon yayınlarında Türkiye’nin en önemli gündemlerinden biri olarak ele alınıp alınmadığını sorguladı. Bu yayınların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’ndaki konuşması ile ABD’deki siyasi temaslarının önüne geçip geçmediğine dikkat çekti.

“Şu an televizyonların hepsinde Mansur Yavaş’ın istifası üzerine yayınlar yapılmaktadır. Bu yayınlar Türkiye’nin çok önemli bir konusu olarak mı nitelendiriliyor, yoksa Sayın Cumhurbaşkanı’nın Birleşmiş Milletler’deki konuşması ve ABD’deki siyasi temasları mı gölgeleniyor?”
Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanı

Bahçeli, geçen hafta da televizyon kanallarındaki Yavaş yayınlarını takip etmesi için bir çalışma arkadaşını görevlendirdiğini açıklamıştı. Bir programda Yavaş’ın isminin 50’den fazla kez anıldığını belirten Bahçeli, bu yoğunluğun diğer gündemleri geri plana ittiğini savunmuştu.

Mansur Yavaş, CHP’den istifa ettiğini açıklayarak siyasi yoluna bağımsız devam edeceğini bildirmişti. Yavaş’ın ardından Ankara’daki CHP’li ilçe belediye başkanlarından Kalecik, Güdül, Polatlı, Ayaş, Şereflikoçhisar, Elmadağ, Beypazarı ve Nallıhan belediye başkanları da partiden istifa ettiklerini duyurmuştu.

Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…