Akhisar Spor’un göğüs sponsoru belli oldu

Yayınlama: 04.08.2023
378
A+
A-

Bu yıl İnegöl’ü Süper Amatör Küme’de temsil edecek olan Akhisar Spor’un 2023-2024 Sezonu göğüs sponsoru belli oldu. Tanev Home ile Akhisar Spor basın huzurunda sponsorluk sözleşmesini imzaladı.

Akhisar Spor, Tanev Home ile dev sponsorluk anlaşması imzaladı. Akhisar Spor Kulübü Tesislerinde imzalanan imza törenine Kulüp Başkanı Menderes Acar ile yönetim kurulu üyeleri ve Tanev Home Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tan ile Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Tan katıldı.

Düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Akhisar Spor Başkanı Menderes Acar, şu ifadeleri kullandı:






“Spor camiasına bugün bir sponsor daha ekledik. Bu tür sponsorluklar, spor camiasına katılmalıdır. Spor camiasına hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı Tanev’e Akhisar Spor olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Daha sonra açıklamalarda bulunan Tanev Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tan;

“Bugün burada toplanmamızın sebebi; Akhisar Spor Kulübü ve İnegöl’de bir mobilya markası olan Tanev Home ile aramızda imzalayacağımız sponsorluk anlaşması için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Tanev Home 2023 ve 2024 futbol sezonunun devamında Akhisar Spor göğüs sponsoru olarak, Akhisar Spor’a maddi ve manevi destekte bulunacaktır. Akhisar Spor yönetimi, Tanev Home’yi sponsorluk için uygun gördüğü için de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu bağlamda firmamız ve Akhisar Spor’un örnek teşkil edeceğine de inancımız tamdır. Bu başarı birliğinin iki taraf için verimli olmasını  temenni eder, Akhisar Spor camiasına ve futbolcularına yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Tanev Home Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Tan ise, sponsorluk anlaşmasının tüm Akhisar halkına hayırlar getirmesini temenni etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş