Karahan’dan Aktaş’a veda ziyareti

İnegöl Devlet Hastanesi Eski Yöneticisi Uzman Dr. Halil Karahan, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a veda ziyaretinde bulundu. Aktaş ziyarette, Dr. Halil Karahan’a İnegöl’ün sağlık alanında gelişmesi adına yapmış olduğu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yayınlama: 31.12.2014
1.804
A+
A-

Halil Karahan, görevi süresince kendisine desteklerini esirgemeyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.

 

HEM MUTLULUĞUNU, HEM DE BURUKLUĞUNU YAŞIYORUZ








Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Halil Karahan’ın yeni görevinin kendisine, kurumuna ve ailesine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak,  “Şehrimizde yaklaşık iki yıldır hastane yöneticisi olarak görev yapan ve aynı zamanda hastanenin taşınma sürecinde ekibiyle beraber, büyük bir fedakârlıkla çalışan, yeni hastanenin teşekkülü için büyük gayret gösteren çok değerli arkadaşımız Dr. Halil Karahan beyi daha büyük, daha önemli bir göreve göndermiş olmanın hem mutluluğunu, hem de burukluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

 

VATANDAŞTA MEMNUNDU

Karahan’a İnegöl’ün sağlık anlamında gelişmesi adına yapmış olduğu gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür eden Aktaş, “Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun. Muhakkak suretle kamu görevleri belirli bir süre sonra, yaptığınız ve ortaya koyduğunuz başarılarla daha üst görevlere taşınıyor. İnşallah kendisi artık Bursa’da, Bursa Devlet Hastanesinde hizmet verecek. Orada da güzel ve önemli projelere imza atacak inşallah. Bursa insanının sağlık bulabilmesi adına önemli gayretleri ortaya koyacak” dedi. Görev süresi boyunca Dr. Halil Karahan’dan büyük yakın ilgi ve alaka gördüklerini ifade eden Aktaş,  vatandaşlardan da genel anlamda hastane ile alakalı memnuniyet duyduklarını, ondan dolayı da mutlu ve müsterih olduklarını kaydetti.

 

YENİ HASTANE İLE İLGİLİ ÖZEL GAYRETLERİ OLDU

Dr. Karahan’a bundan sonraki hem özel yaşantısında, hem de hekimlik ve yöneticilik hayatında başarı, mutluluk ve kolaylıklar dileyen Aktaş “İnegöl’e çok uzun yıllar hizmet edecek olan hastanenin taşınma süreci gerçekten çok sıkıntılıydı. Bana göre Halil beyin bu süreçte özel bir gayreti oldu. Bununla alakalı ben kendisine özellikle teşekkür ederek haklarını helal etmelerini istirham ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Uzman Dr. Halil Karahan ise, iyi dileklerinden, gerek kendilerine, gerekse kurumlarına sunduğu desteklerden dolayı Başkan Aktaş’a teşekkür etti.

 

AĞIZ TADIYLA GÜZEL BİR ŞEKİLDE BİTİRMEK NASİP OLDU

Görev süresi boyunca Başkan Aktaş’ın yakın ilgisi, kişisel dostluğu, sevgi ve sempatisi ile maddi, manevi desteklerini gördüğünü vurgulayan Karahan, “Ben gerçekten burada sizlerle beraber çalışmaktan çok memnun oldum. Her türlü konuda kapınızı çaldığımızda olabilecek işlerin hepsi sonuna kadar oldu. Hatta düşündüğümüzden daha iyisi oldu. Sizlerin desteği ile güzel işler yaptık diye düşünüyorum. O yüzden ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Ben iyi arkadaşlar, dostlar kazandım diye düşünüyorum. Buradaki görevimiz bitti. Sonu olan her şey gibi bununda bir sonu oldu ama hamdolsun ağız tadıyla güzel bir şekilde bitirmek nasip oldu” dedi.

 

İNEGÖL ŞANSLI BİR YER

“Ben sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum. İnegöl’e hayırlı ve güzel hizmetlerinizin devamını diliyorum” şeklinde konuşmasına devam eden Karahan, İnegöl’de çok güzel, oldukça çok pozitif bir ekibin olduğunu aynı zamanda İnegöl’ün çok şanslı bir yer olduğunu kaydetti.

 

Ziyaretin sonunda Başkan Aktaş  Uzman Dr. Halil Karahan’a, üzerinde İnegöl motiflerinin işli olduğu çini ve fincan takımı hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.