ZİHENDER’den Ahmet Güleç’e teşekkür

Zihinsel Engelli ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği ZİHENDER, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle 3 fiziksel engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye eden İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç’e teşekkür etti.

Yayınlama: 15.12.2014
2.008
A+
A-

3 fiziksel engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye eden Ahmet Güleç’i işyerinde ziyaret eden ZİHENDER Başkan Yardımcısı Pelin Ergin, “Sosyal sorumluluk çerçevesinde ihtiyaç sahibi 3 fiziksel engelli kardeşimize 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle akülü tekerlekli sandalye hediye eden Sayın Başkan Ahmet Güleç’e aynı zamanda bir engelli olarak teşekkür etmek amacıyla ziyaretine geldim. Biz engellileri yaşama bağlayan en önemli ihtiyaçlarımızdan biri hiç şüphesiz akülü tekerlekli sandalyedir. İnşallah Bu güzel hediyenin diğer sanayicilerimize de örnek olmasını diliyorum” dedi.

 

İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği yönetimi olarak ihtiyaç sahibi fiziksel engelli kardeşlerimize bu anlamlı günde 3 akülü tekerlekli sandalye hediye etmek istediklerini söyleyen Başkan Ahmet Güleç, “Amacımız bu kardeşlerimizin hayatla olan bağlantılarına engel olan engellerini ortadan kaldırmaktı. Pelin kardeşimizin gayretleriyle tespit edilen ihtiyaç sahibi bu 3 özel insanımıza faydalı olmayı amaçladık. Eğer bu özel insanlarımızı mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Biz şuan sağlıklı olabiliriz, Ancak ne zaman kimin ne olacağını Cenabı Hak bilir, Aslında bizlerde birer Engelli adayıyız. Engellilerin engelini kaldırmaya yönelik çalışmalarımız her zaman devam edecektir” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş