“34 Bin kişi sana para ödüyor”

MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, İnegöl gündemini uzun süredir meşgul eden ‘UEDAŞ’ konusunda eleştirilerde bulundu. Besler, “UEDAŞ bir günde 34 bin şikâyet geldiğini söylüyor. Bana ne kardeşim 34 bin kişi sana para ödüyor” dedi.

Yayınlama: 04.02.2015
676
A+
A-

UEDAŞ ile ilgili çok sayıda şikâyet telefonu aldığını belirterek konuşmasına başlayan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, “UEDAŞ’ı ziyarete gideceğiz. Basına da sitem eden vatandaşlarımız var ama ben bu konuda basını takip ediyorum. UEDAŞ’tan bilgi alacağız. Vatandaşlarımız gerçekten mağdur durumda. Sonuçta İnegöl bizim. Biz de üzerimize düşen sosyal projelerde her türlü konuda vatandaşlarımızla birlikte olacağız” dedi.

 

MAKAMLAR, BOŞ OTURMA MAKAMI DEĞİL






UEDAŞ ile alakalı tepkilerin olduğunu belirten Müfit Besler, “Merkezde 4 gündür elektriği olmayan yerler var. Örneğin; Süleymaniye Mahallesi… İnsanların tansiyonu çok yüksek, maalesef artık sabırları taşmış durumda. İktidar tarafı işin kolayına kaçıyor; ‘Özel bir şirket’ diyor. 3-4 gün evlerde kaloriferler yanmıyor, bebesi olan, yaşlısı olan var ama bu konuda iktidar çok tatmin edici cevaplar vermiyor. Çok özür diliyorum makamlar boş oturma makamı değil, makamlar çözüm üretme makamı. Biz iktidar olmadığımız halde çözüm üretmek için UEDAŞ’ı ziyaret edeceğiz. Bir netice çıkarsa da bunu da sizinle paylaşacağız” şeklinde konuştu.

 

34 BİN KİŞİ SANA PARA ÖDÜYOR

Şehrin girişinin önemli olduğunu belirten Besler, “Dünyanın neresine giderseniz gidin şehrin ilk girişleri çok ö nemlidir. 1 aydır Ahmet Akyollu Caddesi karanlık durumda. Burada alt yapı problemi yok, ışıklar daha önceden yanıyordu. Siyaset yapmıyorum. Geçtiğimiz akşam bir arkadaşımı Mahmudiye Mahallesi’nde evine bıraktım. Sokak zifiri karanlıktı. Bir aile düşünün; kocası fabrikada çalışıyor genç bir bayanın ihtiyacı oldu, çocuğuna süt lazım ya da ilaç lazım 3-5 sokak ötedeki annesinin evine gidemez. Burada bir programlama yok biraz baskı olması lazım. İNGAZ bizi ziyarete geldi. Kendileri; biz merkezi sistemden doğalgaz kesilmezse en fazla 2 saatte çözeriz çünkü teknik ekibimiz ve iş makinalarımız hazır dediler. UEDAŞ’ın sorunu beni ilgilendirmiyor. Vatandaş bir gün geç yatırıyor kesme parasını yazıyor gidin sanayiye bakın elektrik yok ama UEDAŞ açıklama yapıyor bir günde 34 bin şikâyet geldi diyorlar. Bana ne kardeşim 34 bin kişi sana para ödüyor. Burada bir şeyler var. Yarın inşallah onlarda bizi tatmin edici cevaplar verir, bizim derdimiz üzüm yemek” diye konuştu.

 

ÇOK İYİ DEĞERLENDİRMEMİZ LAZIM

Konu ile ilgili bazı oda başkanlarının kendileriyle görüşme taleplerinin olduğunu belirten Besler, “Tabi şimdi söyle diyeyim net bir cevap vermek doğru olmaz, tarafları bir araya getirmek lazım. Çok iyi değerlendirmemiz lazım. Şuanda verilecek cevap çok sağlıklı olmaz. Ama biz taraf oluruz ve davet gelirse toplantılara katılmak isteriz. Biz seve seve katılırız hatta ben daha önce de Vali Bey geldiğinde bizi taraf görmüyorlar demiştim. Kendi partim adına 46 bin oy almışız bu da 20 bin haneyi temsil ediyor. Aklın yolu bir, İnegöl için hangisi faydalı olursa bu düzenleme aynen böyle mi kalır yoksa değişir mi demek için çok erken iyice düşünüp biz de parti olarak fikrimizi beyan ederiz. Taraflarla görüşürüz. Meclise geldiği zaman o gün mecliste karar çıkmaz, görüşmek içinde meclis üyelerimiz ya da parti olarak çağrı gelirse biz de gideriz. Hatta mümkün olursa parti başkanı olarak ben de giderim. Ortada farklı söylemler oluyor. Terziler Odası Başkanı ile görüştüm. Meclis üyesi arkadaşların bize söylediği; odaların bu konuda destek verdiği yönündeydi. Biz karşı tarafın sözüne inanmak zorundayız. Belediyeden bir memur arkadaşımız söyledi mi inanmak zorundayız. Daha sonra böyle bir destek verilmediği söylendi. Ama yeniden bunu değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş