OKYANUS KOLEJİ’NDE KARNE COŞKUSU

2016-2017 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayan İnegöl Özel Okyanus Kolejlerinde ilk karne heyecanı yaşandı. Karne töreninde konuşan Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştürk, birinci dönemi başarılı bir şekilde bitirdiklerini söyledi.

Yayınlama: 20.01.2017
32.304
A+
A-

Özel İnegöl Okyanus Kolejinin bünyesinde bulunan Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencileri ilk karne coşkusunu aileleriyle birlikte yaşadı.

 

Karne töreni öncesi ise okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen özel etkinliklere katılan öğrenciler oyun oynayarak stres attı.








 

Karne töreni sonrası açıklama yapan İnegöl Özel Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştürk, İnegöl Özel Okyanus Kolejleri olarak  ilk karne heyecanını yaşadıklarını söyledi.

 

İnegöl Özel Okyanus Kolejleri olarak, önceliklerinin iyi bir insan, iyi bir yurttaş, vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaklı, terbiyeli bir insan yetiştirmek olduğunu ifade eden Baştürk, “İnegöl Özel Okyanus Kolejleri olarak 2016-2017 eğitim öğretim yılında İnegöl’de ilk defa eğitim öğretime başladık. Okulumuzda Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerine eğitim verdik. İlk yılımız olmasına rağmen ara sınıftaki öğrencilerimizi de bünyemize alarak eğitime devam ettik. Dolayısıyla öğrencilerimizin ilgisi, velilerimizin ilgisi alakası büyük bir yoğunluk kazanmıştır. En önemlisi birinci dönemin sağlıklı bir şekilde bitmesi. İnegöl Özel Okyanus Kolejlerinin önceliği iyi bir insan, iyi bir yurttaş, vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaklı, terbiyeli bir insan yetiştirmektir. Bu konuda başarılı olduğumuza inanıyoruz. Tabiî ki bundan sonrada öğrencilerimizi yetenekleri ölçüsünde, en iyi şekilde eğitim almalarını ve yetenekleri doğrultusunda onları destekleyeceğiz.”dedi.

 

Okullarının ilk yılı olmasına rağmen çok başarılı bir dönem geçirdiklerini belirten Baştürk, “Gerek sosyal gerek sportif gerek kültürel gerek akademik çalışmalar en üst düzeyde gerçekleşmiştir. Güçlü bir öğretmen kadrosuyla, fiziki yapının da en iyi olduğu ortamlarda, öğrencilerimize en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Bugün itibariyle öğrencilerimiz gerçekten büyük başarılara imza atmışlardır. Bizim sınavlarımız, çalışmalarımız, programlarımız diğer mevcut bulunan 25 Okyanus Kolejleriyle birlikte yürümekte. Aynı hafta aynı konularımızı işleyerek, aynı saatte de sınavlarımızı yapıyoruz ve sınavlarımız merkezde okunmakta. Öğrencilerimizin puan değerlendirmeleri gerçek oranda yapılmıştır. Dolayısıyla bu doğrultuda bir çok öğrencimiz takdir ve teşekkür almıştır. Tabiî ki bazı öğrencilerimizin bazı başarısız oldukları dersler olmuştur. Biz öncelikle öğretmen kadrosuyla beraber ikinci dönem başarısız olan dersler üzerinde yoğunlaşarak, öğrencilerimizi gerek TEOG sınavlarına gerek YGS sınavına en iyi şekilde hazırlayacağız.”ifadelerini kullandı.

 

Öğrenci ve öğretmenlere iyi bir tatil dönemi dileyen Baştürk, şöyle konuştu:

“Güzel bir dönem geçirdik ve inşallah 15 günlük tatilde de öğrencilerimiz sağlıklı bir şekilde tatillerini değerlendirirler. Bütün öğrencilerimizin gönüllerine göre tatil geçirmesini diliyorum. 19 Ocak Perşembe günü akşamı okulumuzda coşkulu bir şekilde ödül töreni yapılmış velilerimizin tamamı katılmıştır. Buda gösteriyor ki, velilerimizin de ilgisi büyük. Öğrencilerimiz nihayetinde başarılı, öğretmen arkadaşlarımızda özverili çalışmaktadırlar. Öğretmenlerimiz tatile çıkmışlardır. Memleketlerine, ailelerine gitmişlerdir. Hepsine hayırlı yolculuklar diliyoruz. Güle güle gidip, hayırlısıyla dönmelerini bekliyoruz. Tabiî ki biz Okyanus Koleji yöneticileri, çalışanları 15 günlük tatilin zaman zarfında da okulumuzu bir sonraki dönem için en iyi şekilde hazırlamak için hazırlıklar yapmaktayız. Herkese iyi tatiller diliyoruz. Tüm öğrencilerimize en azından bir kitap okumalarını konusunda tavsiyelerde bulunduk. Sağlıklı bir tatil dönemi diliyoruz. İnşallah Haziran sonunda da başarılı bir şekilde eğitim öğretimimizi tamamlarız.”

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.