Doğa Koleji’nde Öğretmenler Günü

Doğa Koleji Türkçe Zümresinin ve Rehberlik biriminin önderliğindeki öğrenci meclisinin ortak çalışması ile Öğrenciler öğretmenlerine sürpriz bir tören hazırladı.

Yayınlama: 26.11.2014
965
A+
A-

Doğa Kolejli bir öğrencinin, “Öğretmenin, toplumda önemli bir yeri vardır. Çocuk ve geçlerimizin bedensel, duygusal ve toplumsal yönden sağlıklı gelişim göstermelerinde anne ve babalarından sonra en etkili kişi, öğretmendir. Her bireyin bilinçli bir yurttaş haline gelmesini, kendi ilgi ve yeteneklerine uygun bir işe ya da mesleğe hazırlanmasını, özellikle öğretmen sağlamaktadır. Çocuklar ve gençler, kendilerini, dünü ve bugünü, öğretmenin yardımıyla tanıyarak geleceğe hazırlamaktadırlar. Kendilerini, ülkemizin ve öteki ülkelerin insanlarını sevmeyi; herkesin her türlü hakkına saygı göstermeyi de öğretmenin etki ve katkılarıyla öğrenmektedirler” ifadelerini kullanması üzerine salonda duygusal anlar yaşandı.

 

Türkçe Öğretmenleri Ayşe Başak Mutluay, Gülistan Coşkun ve Özlem Elif Günay’ın “Hoş geldiniz, Akrotiş ve Öğretmen Taklidi’’ çalışmaları tüm salonda eğlenceli bir atmosfer oluşturdu.






 

Rehberlik Öğretmeni Yeşim Bayburt ve Öğrenci Meclis Başkanları Ayşe Ridade Ercan, Buse Kurşun’un ortak çalışması ile “Sürpriz video gösterisi, özel baskı yapılmış tişört ve çiçek hediyesi” etkinlikleri okulun tüm öğretmenlerini çok mutlu etti. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş