Bembeyaz Gençler madalyalarla döndü

Marmara Gençlik Kulüpleri Federasyonu (MARFED)’in Bursa’da gençlik kulüplerine yönelik Bursa’da düzenlediği bilgi yarışmasına katılan İnegöl Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri, büyük öğrenci gurubunda 2. Ve küçük öğrenci gurubunda 3. oldu. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 10.03.2015
989
A+
A-

Bursa Yavuz Selim İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü’nde düzenlenen bilgi yarışmasına, Bursa ve ilçelerinde faaliyet gösteren 8 kulüp katıldı. Büyük öğrenci gurubunda finale kadar yanlış yapmadan devam eden İnegöl Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri, yedek sorularda tek yanlış yaparak 2. oldu.

 

İNEGÖL’Ü TEMSİL ETTİK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü Necat Başkurt, “MARFED’in Bursa’da düzenlediği bilgi yarışmasında İnegöl’ü temsil ettik. Büyük öğrenci gurubunda, öğrencilerimiz Hasan Emre Demirtaş, Tahsin yol ve Abdullah Yıldırım’ın katkıları ile 2. olduk. Küçük öğrenci gurubunda ise öğrencilerimiz Samet Coşkun, Ömer Acar ve Yusuf Demirhan’ın katkıları ile 3. olduk” dedi.

 

8 KULÜP ARASINDAN DERECEYE GİRDİK

Yarışma öncesi kamp yaptıklarını belirten Başkurt, “Yarışma öncesi kulübümüzde kamp yaptık. Yapılan kampta konularımızı tekrar ettik. Bunun yanında eğlenceli anlarda yaşandı. Öğrencilerimiz kendilerine ayrılan süreyi çok iyi şekilde değerlendirdi ve yarışmadan da derece ile döndüler. Yarışmaya 8 gençlik kulübü katılmıştı. Bu kulüpler arasında iyi dereceler elde ederek, İnegöl’ü iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

YARIŞMADA DERECEYE GİREN GENÇLİK KULÜPLER

MARFED’in düzenlediği bilgi yarışmasında dereceye giren kulüpler ise şu şekilde sıralandı; büyük öğrenci gurubunda 1. Gürsu İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, 2. Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, 3. Yavuz Selim İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü. Küçük öğrenci gurubunda ise 1. Gürsu İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, 2. Semerkand İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü ve Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş