Yetenekli kalemlere Baştürk’ten kutlama

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Sermaye Piyasası Kurulu’nun düzenlediği kompozisyon yarışmasında Bursa’yı Türkiye elemelerinde temsil etmek hakkı kazanan Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerini makamında ağırladı. Baştürk öğrencilerin bu başarısını kitap hediye ederek ödüllendirdi.

Yayınlama: 09.04.2014
993
A+
A-

İnegöl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Bursa’yı ülke genelinde yapılacak elemede temsil etmeye hak kazanan Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri; Fadime Evran, Selime Atabay ve Büşra Okur’u makamında kabul ederek tebriklerini iletti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşen kabulde Okul Müdürü Mustafa Yıldırım ve öğrencileri yarışmaya hazırlayan edebiyat öğretmeni A.Metin Kürümoğlu da hazır bulundu.

 

Burada bir açıklama yapan Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Yıldırım şunları söyledi: Okul olarak sağlık alanındaki çalışmalarımızın yanında yapılan tüm yarışmalara katılarak okulumuzu temsil ediyoruz. Geçtiğimiz yıl da dört öğrencimizle iki farklı yarışmada ilçemizi Bursa’da temsil ettik. 2012 yılında da aynı yarışmada Türkiye elemelerine katılmıştık. İkinci kez Bursa’yı üç öğrencimizle temsil ediyoruz.






 

Edebiyat öğretmeni Metin Kürümoğlu da yarışmaya hazırlık süreci ve okulun kazandığı başarılar hakkında bilgi verdi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin gösterdikleri bu başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları söyledi: SPK kompozisyon yarışmasında iki yıl önce de aynı başarı gösterildi. İnegöl’ü temsil ederek Bursa’da üç derece almanız ve Türkiye elemelerinde hem ilçemizi, hem de ilimizi temsil etmeniz bizi çok sevindirmiş, hatta gururlandırmıştır. Bu da gösteriyor ki çalışınca, gayret gösterince ve hedefe kilitlenince başarı geliyor. Bu nedenle eğitimcilerimiz, öğrencilerimiz umutsuz olmamalı, gayret göstermelidir. Mutlaka çalışmalarının karşılığını alacaklardır. Sağlık Meslek Lisesi’nin İnegöl’ün göz bebeğidir. Özellikle sağlık alanında göstermiş olduğu başarılar, her yıl istihdama yönelik katkıları bilinmekte ve takdir edilmektedir. Kültürel faaliyetlerde de bu güzel okuldan bu sonuçların çıkması bizi çok sevindirmiştir. İnşallah Türkiye elemelerinden de iyi haberler gelecektir. Ankara’da derece alamasak bile bu sonuç iyidir. Bursa’nın on yedi ilçesi içinde İnegöl olarak hep ön plana çıkıyoruz. Bu anlamda İnegöl’ün İl bazında önemi büyüktür.

 

Milli Eğitim Müdürü Baştürk, öğrencileri de Atatük’ün ‘Nutuk’ adlı eseriyle ödüllendirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş