İnegöl’de uygun fiyatlı kurban hisse satışları başladı… Kesim ve parçalama dahil fiyatlar yoğun ilgi görüyor

Yayınlama: 03.05.2024
1.076
A+
A-

Kasım Efendi Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Kurban Bayramı hazırlıklarına başladı. Dernek, hisse satışları ile hem uygun fiyat hem de kesim hizmetleri ile yoğun talep görüyor.

Kurban Bayramı hazırlıkları İnegöl’de son sürat devam ederken, Kasım Efendi Derneği de hisse satışları ile İnegöllü vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda dernek, uygun fiyatlara hisse satışı yaparken, aynı zamanda bayram günü kesim ve parçalama işlemleri ile İnegöllülere hizmet verecek.






Kasım Efendi Derneği yönetim kurulu üyesi Serdar Tansel Kandemir, kurbanlıkların Erzurum-Kars bölgesinden geldiğini belirterek, hisse fiyatları hakkında bilgiler verdi.

Kandemir, kurban bayramına 40 günlük süre kalmasına rağmen 21 kurbanlığın hisse satışının tamamlandığını ifade ederek;

“Hayvanlarımız Erzurum Kars bölgesinden geldi. Düveler ve tosunlar var. Düvelerde 17 bin 500 liradan başlıyor. İkinci kısım Düvelerde 20 bin liradan başlıyor. Tosunlar ise 25 bin liradan başlıyor. Hisseleri yazmaya başladık. Şuanda 21 hayvanın hisseleri yazıldı. Bayrama 40 gün var. İnşallah talepler yoğun. Bu sayı çok daha fazla olacağını düşünüyoruz” dedi.

Kandemir, sözlerini şu ifadelerle tamamladı;

“İnşallah hem hisse satışları hem bayram günü kesim ve parçalama hizmeti vererek, müşterilerimizi memnun etmek istiyoruz. Bizim amacımız Allah razı için ümmeti Muhammed’e hizmet etmek. Kasım Efendi Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak, Serhendi olarak bu hizmeti üstlenmiş olmaktan gurur duyuyoruz”

İLETİŞİM
İnegöllü vatandaşların uygun fiyatlara hisse satışı için iletişim numarasını da paylaşan Kandemir, 0546 615 03 47 ve 0507 898 32 34 numaralı telefondan hisse satışları ile ilgili bilgilerin verildiğini ifade etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş