TOKİ MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU’NDA ÖRNEK PROJELER

TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, İHH’nın başlattığı yardım kampanyası ile her ay 13 yetime yardımlarını sürdürüyor. TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bu kapsamda Bursa’da en çok yetim bakan okul oldu. Ayrıca okul öğrencileri, kendi el emekleriyle tasarladıkları çalışmaları, kimsesiz çocuklarla paylaşıyor.

Yayınlama: 08.03.2017
32.833
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Fikret Kılıç, “Bursa ili olarak en fazla yetime yardım yapan okullar arasında ilk sırayı almaktayız. iHH’nın başlatmış olduğu yetim kardeş projesi ile kimsesiz çocuklara yardım kampanyasına koca kalpli miniklerimiz sessiz kalmadı. Öğretmenlerimizin de gayretleriyle ciddi yardımlar toplandı. Her sınıfa konulan ‘İyilikte yarışan sınıflar” kumbaralarına gelen yardımlarla, 13 yetime her ay yardım yaparak Bursa ilinde ilk sırayı aldık. Okul olarak bu tür faaliyetlerde bulunan ve bizi destekleyen veli, öğrenci, değerli öğretmen ve idarecilerimizin desteği ile yeni projelerimiz devam ediyor. Hiç bir başarı tesadüf değildir. Biz başardık. Allah’ın izniyle de bu başarılara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Okul öğrencilerinin kendi el emekleri ile yaptıkları çalışmalarını kimsesiz çocuklara hediye ettiklerini belirten Okul Müdürü Kılıç, “Okulumuz Teknoloji ve Tasarım Öğretmenlerinden Beyhan Kızıklıoğlu Demirayak önderliğinde atık malzemelerle geri dönüşüm bilincini aşılayarak, minik öğrencilerimizin kendi el emekleriyle tasarladıkları ve sevgiyle yaptıkları çalışmaları kendileri gibi minik kimsesiz çocuklarla paylaşarak sevgi zinciri oluşturmanın ve bu oyuncakları ulaştırmanın haklı gururunu yaşamaktayız. TOKİ Mehmet Akif Ersoy ailesi tüm öğrenci, veli, öğretmen ve idarecilerimizi severek gönüllü olarak bu tür projelere imza attıkları için kutluyoruz, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş