İlim Yayma Cemiyeti’nden Bilican’a hayırlı olsun ziyareti

İlim Yayma Cemiyeti, görevine yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Yayınlama: 18.06.2014
1.075
A+
A-

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Fatih Bilican’ın getirilmesinin arından hayırlı olsun ziyaretleri başladı. İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Cemal Özçetin, Cevat Genç, Yasin Güçlü, Abdurrahim Uzun, Mehmet Basmacı, Yurt Müdürleri Sakin Aytekin ve Mehmet Yurttutan, Fatih Bilican’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

GAYRETLERİYLE OLMAYACAKLARI BAŞARAN BİR ARKADAŞIMIZ






Gerçekleşen ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Özçetin, Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı tanıdığını, başarılı ve azimli bir insan olduğunu ifade ederek, “Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamanız hasebiyle hayırlı olsun ziyaretine geldik sayın müdürümüzle 2010 yılları arasında,  Allah razı olsun imam hatip okulundaki çalışmalar için. Orada göstermiş oldukları üstün gayret ve başarıdan dolayı elhamdülillah kendisinin İnegöl’e milli eğitim müdürü olmasına vesile oldu. Kendisi gerçekten çalışkan bir arkadaşımız. Mücadeleci bir arkadaşımız. Üstün gayretleriyle olmayacakları başaran bir arkadaşımız. İnegöl’deki 52 bine yakın öğrencimiz ve yaklaşık 4 bin öğretmenimizle kendilerine Allah’tan hayırlı başarılar niyaz ediyoruz. Allah hayırlı eğlesin inşallah” dedi.

 

HAYIRLI HİZMETLER YAPMAYA GAYRET EDECEĞİZ

İlim Yayma Cemiyeti’nin kendisine sürekli destek verdiğini ve bundan sonra da onların dualarına ihtiyacı olduğunu dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bende İlim Yayma Cemiyeti’ne öncelikle hoş sefa geldiniz diyorum. Başta Hacı Cemal Özçetin abim olmak üzere diğer bütün yönetim kuruluna ve de yönetim de olmayan gönüllü ekibine canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü ben buradan Bozüyük’e geri dönmüştüm biliyorsunuz. İnegöl’deki hizmetimiz süresincede benim çok muhterem Cemal abim, hacı abim bizim imam hatibe yaptığımız çalışmalarda da en büyük yardımcımız ve destekçimiz idi. Tabi burada Mehmet Bayrak kardeşimi de anmadan geçemeyiz. Onla beraber hayırlı hizmetlere vesile olduk. İmam hatibe yaptığımız tüm çalışmalarda bu ekip yanımızdaydı. Başta imam hatipliler olmak üzere diğer ilmi kuruluşlara, okullara, yurtlara hizmet ettik. Ben kendilerinden razıyım Allah razı olsun. Biz bu görevde bulunduğumuz üzere inşallah güzel olacağına inanıyorum. Çünkü arkamızda bizi dualarıyla destekleyenler var. Allah’ın yardımı olmadan hiçbir şey başarılmaz. Çünkü biz ona güvendik ona inandık. Biz ekibimizle, memuruyla, personeliyle İnegöl’e hayırlı hizmetler yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

 

BİZİM HİÇ KİMSEYE ART NİYETİMİZ YOK

İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Özçetin’in, İnegöl’de bir zamanlar yaşanan başörtü sorununa dile getirerek, “20 imam hatipli bayan öğrencimiz başörtüsü zulmü nedeniyle okullarından ayrılmak zorunda kalarak, Bozüyük’te eğitimlerine devam ettiler. Eğitimlerine devam ettikleri okulun müdürü ise Fatih Bilican’dı” ifadelerini kullanmasının ardından açıklamalarına devam eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bana o süreçte çok tepkiler verildi. Hatta hiç unutmam Aksaray’da bir seminerde müdürlerinden biri bana ‘Ya sen ne yapmaya çalışıyorsun başına belamı arıyorsun?’ demişti. Rabbim ne takdir ettiyse o olmuştur ve olacaktır. Bizim hiç kimseye art niyetimiz yok” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş