İnegöl’de Kurban Bayramı heyecanı başladı: kurbanlık fiyatları hemen hemen belli oldu

Yayınlama: 01.05.2024
480
A+
A-

İnegöl’de, kırsal kesimlerde bulunan çiftliklerde Kurban Bayramı için kurbanlık satışları hareketlilik yaşanıyor. Özellikle 7 hisseli büyükbaş kurbanlıkların fiyatları da hemen hemen belirlenmiş durumda. Başlangıç fiyatları 16-17 bin lira seviyelerinde tek hisseli olan büyükbaş kurbanlıklar, 30-35 bin liraya kadar yükselebiliyor.

Küçükbaş hayvanlarda da durum farklı değil. İnegöl’deki küçükbaş kurbanlık fiyatları da değişkenlik gösteriyor. Başlangıç fiyatları 8-10 bin lira aralığında olan küçükbaşlar, 15-16 bin liraya kadar yükseliyor.

Kurbanlık arayışında olan vatandaşlar, çiftliklerdeki kaliteli ve sağlıklı kurbanlıkları tercih ediyor. Özellikle büyükbaş kurbanlıkların sağlıklı ve iri yapısıyla dikkat çekmesi, fiyatları da yukarı çekiyor.






Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, İnegöl’deki kurbanlık satışlarındaki hareketlilik giderek artıyor. Vatandaşlar, dini vecibelerini yerine getirmek için çiftliklerdeki kurban arayışlarını sürdürüyor.

İnegöl’deki kurbanlık satışları, hem alıcılar için fırsatlar sunarken hem de çiftlik sahipleri için bereketli bir dönem olmaya devam ediyor.

Kurban Bayramı’na az bir zaman kala, İnegöl’de kurbanlık satışlarının daha da yoğunlaşması bekleniyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş