HAKEM’E KAYBETTİK

Erkekler Kupa Voley Yarı Final maçında Fenerbahçe ile Balıkesir’de karşılaşan temsilcimiz İnegöl Belediyespor, müsabakadan 3-1 mağlup ayrılarak kupaya veda etti. Karşılaşmanın hakemi son anlarda verdiği kararlar ile maçın önüne geçerek temsilcimizin müsabakadan mağlubiyet ile ayrılmasına neden oldu.

Yayınlama: 11.01.2017
1.147
A+
A-

Kupa Voley’de aldığı sonuçlar ile yarı finale kadar yükselen temsilcimiz İnegöl Belediyespor, rakibi Fenerbahçe’ye setlerde 3-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

 

Erkekler Kupa Voley Yarı Final maçında temsilcimiz İnegöl Belediyespor, Fererbahçe ile karşılaştı. Balıkesir Yeni Spor Salonu’nda oynanan maçın setlerini 25-18, 25-21, 30-32 ve 26-24 geride tamamlayan İnegöl Belediyespor, kupaya veda etti.






 

Kıran kırana geçen 4. Settin son anlarında İnegöl Belediyespor’lu sporcu çözülen bağcığını bağladığı sırada maçın hakemi oyunu soğuttuğu gerekçesiyle kırmızı kart göstererek Fenerbahçe’nin maçı kazanmasını sağladı.

 

Karşılaşma sonrası İnegöl Belediye sporcuları hakeme tepki göstererek seremoniye çıkmadılar.

 

İNEGÖL BELEDİYESPOR: Mehmet Almaz, Caner Çiçekoğlu, Gazmend, İbrahim Ersin Başaran, Niels, Bahov (Özer Özger, Beytullah Hatipoğlu, Görkem Sertel, Gökhan Çatal, Tunç Ayhan)

 

FENERBAHÇE: Quesque, Pajenk, Selçuk Keskin, Sket, İbrahim Emet, Metin Toy (Mehmet Özbek, Alperay Demirciler, Metehan Baş, Sabit Karaağaç, Oğulcan Yatgın)

 

SALON: Yeni Salon Balıkesir

 

HAKEMLER: Erdal Akıncı, Yavuz Akdemir

 

SETLER: 18-25, 21-25, 32-30, 24-26

 

SÜRE: 124 dakika (24, 29, 41, 30 ) 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş