DİN GÖREVLİLERİNDE YENİ BAŞKAN AYDIN

İnegöl Din Görevlileri Derneği Başkanı Osman Çiçekfidan’ın Diyanet İşleri Başkanlığı’nın görevlendirmesi ile Fransa’nın Lyon şehrinde görev yapacak olması nedeniyle boşalan Başkanlık görevine Recep Aydın getirildi.

Yayınlama: 26.10.2016
1.030
A+
A-

Dernek Başkanı Osman Çiçekfidan için düzenlenen törende, yönetim kurulu tarafından hazırlanan plaket ilçe Müftüsü Kazım Güzel tarafından Çiçekfidan’a takdim edildi. Yeni emekli olan Müftülük mutemedi Metin Elmacı’nın da misafir olarak katıldığı programda, günün anısına çay ve tatlı ikramı yapıldı. 4 dönem Dernek Başkanlığı yapan Osman Çiçekfidan, yönetim kurulu kararıyla Onursal Başkan olarak ilan edildi.

 

YENİ BAŞKAN RECEP AYDIN






Yönetim kurulu üyelerinin oy birliği ile Boşnak Camii İmamı Recep Aydın, İnegöl Din Görevlileri Derneği Başkanlığına seçilirken, yeni yönetim kurulunda Başkan Yardımcılığına Yücel Baykal, Başkan Yardımcılığına Bahriye Ögcem, Genel Sekreterliğe Ayhan Kızmaz, Mali Sekreterliğe Fehmi Akın, Basın sorumluluğuna Şevket Boyrat, Sosyal İşler sorumluluğuna Tahir Mutlu, Bilgi İşlem sorumluluğuna Mehmet Ali Kahveci, Kur’an Kursları sorumluluğuna Gülşen Ekren, Halkla İlişkiler sorumluluğuna İhsan Güvenç getirildi.

 

Osman Çiçekfidan’a plaketi takdim eden İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Çiçekfidan’a yeni görev yerinde hayırlı hizmetler diledi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş