AKTAŞ, İNEGÖL’ÜN YETENEKLERİNİ YEMEKTE AĞIRLADI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak İnegöl Kafkas Folklor adıyla büyük bir başarıya imza atan ve finale kadar yükselen Kafkas Folklor ve Kültür Derneği halk dansları ekibini yemekte ağırladı.

Yayınlama: 05.10.2016
653
A+
A-

İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği halk dansları ekibi, Yetenek Sizsiniz yarışmasında finale kadar yükselerek büyük bir başarıya imza attı. İnegöl Kafkas Folklor ismiyle katıldıkları yarışmada İnegöl’ün adının duyurulması adına da önemli bir katkı sağlayan Kafkas Folklor ve Kültür Derneği halk dansları ekibi, finalde şampiyonluğu elinden kaçırsa da gönüllerin şampiyonu olarak İnegöl’e döndü.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, elde edilen bu başarının ardından Kafkas Folklor ve Kültür Derneği halk dansları ekibi için Royal Otel’de yemek düzenledi. Bazı dernek yöneticileri ile folklor ekibinin katıldığı yemekte yarışma hakkında değerlendirme yapıldı. Yemek sonrası bir açıklama yapan Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş, başarılı bir yarışma süreci geçirdiklerini ifade ederek “İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği olarak Yetenek Sizsiniz yarışmasına katıldık. Folklor ekibimizin gösterileri yarışma boyunca büyük beğeni topladı. Başarılı bir yarışma süreci geçirdik ve finale kadar yükseldik. Geçtiğimiz hafta yarışmanın finalinde şampiyonluğu maalesef kaçırdık. Bizleri destekleyen İnegöl halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca büyük bir başarı gösteren halk dansları ekibimizi de tekrar tebrik ediyorum. Yarışmada elde ettiğimiz başarı sonucunda bu akşam bizleri ağırlayan Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.






 

FİNALİ HEYECANLA İZLEDİK

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Kafkas Folklor ve Kültür Derneği’nin Yetenek Sizsiniz yarışmasında finale kadar kalarak önemli bir başarıya imza attığını dile getirdi. Yarışmanın finalini evde ailesi ile birlikte izlediğini kaydeden Aktaş, “Büyük bir heyecan yaşadık. Siz bana göre hem camianıza, hem de yaşadığınız şehre çok büyük bir iyilik yaptınız. Sizin o gayretiniz şehrimizin reklamının yapılmasına sebep oldu” dedi.

 

EKSİKSİZ VE KUSURSUZ BİR PERFORMANS GÖSTERDİNİZ

Halk dansları ekibinde yer alan gençlere şampiyonluğu kaçırdıkları için üzülmemeleri konusunda da nasihatte bulunan Başkan Aktaş, “Sakın içinizde şöyle bir şey olmasın; ya keşke birinci olsaydık. Ne olurdu birinci olsaydınız? Yanlış anlamayın çok güzel olurdu. Muhakkak bunu kutlardınız. Bunun ayrı bir keyfi olurdu. Maddi olarak derneğe bir gelir olurdu ama şöyle söyleyeyim, siz birinciliğe giden yoldaki bütün disiplini ortaya koydunuz. Nihayetinde bana göre eksiksiz ve kusursuz bir performans gösterdiniz. Sizler bu işi tamamen gönüllülük esasına göre yapıyorsunuz. Sevmişsiniz bu camiayı ve kimisi 2 yıldır, kimisi 3 yıldır, kimisi 5 yıldır burada arkadaşlıklar edinmişsiniz. Burada halk danslarını oynayarak kendinizi sosyalleştiriyorsunuz. Bana göre kendinize yaptığınız en büyük yatırım bu” diye konuştu.

 

BU CAMİA İDDİALI BİR CAMİA

Aktaş, Kafkas camiasının iddialı bir camia olduğuna da vurgu yaparak konuşmasını şöyle sürdürdü: “Farkındasınız veya değilsiniz bilmiyorum ama ben Kafkas kökenli olmayan bazı arkadaşlardan şunu duydum; helal olsun Kafkas’a. Finale kadar gittiler iddialarını yine ortaya koydular diyorlar. Bu camia iddialı bir camia. Bu tecrübe sizin için de tatlı bir hatıra olarak kalacak. Daha çok yarışlara gireceksiniz, sınavlara gireceksiniz, üniversiteler, memurluklar, hayatın başka başka sınavlarına tabi olacaksınız. Önemli olan buralarda tecrübe edinmek ve bunu devam ettirebilmek. Ben yönetici arkadaşlarımıza ve Başkanımıza da sizler için bu fedakarlıkları için teşekkür ediyorum. Bu işler maddi ve manevi olarak yürütülüyor. İnşallah sizler de bir gün büyüyeceksiniz ağabeyler ve ablalar olacaksınız. O zaman sizler de sizden sonra gelen nesiller için yöneticilikler yapacaksınız, fedakarlıklar yapacaksınız. Devran böyle dönecek. Geçmişte halk dansları oyuncusu olup bugün yönetici olan ağabeyleriniz ablalarınız var” dedi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuşmasının ardından ise halk dansları ekibinde yer alan gençler yarışma sürecinde yaşadıkları anılarını paylaştı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş