Can pazarı

Bursa Ankara Karayolu’nda meydana gelen tek yönlü kazada, kontrolden çıkan özel otomobil içinde iki kişi sıkıştı. Sıkışan yararlıları araç çerisinde çıkarmak için hummalı çalışmalar gerçekleştirildi.

Yayınlama: 12.06.2016
1.048
A+
A-

Edinilen bilgiye göre kaza İnegöl Bursa Karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İnegöl istikametinden gelip Bursa istikametinde doğru seyir halinde olan Özcan Erkul idaresindeki 16 GY 540 plakalı özel otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çıktı. Orta refüjde bulunan ağaçlara çarparak durabilen araçta şoför Özcan Erkul ve araç içerisinde bulunan Erol Erkul yaralandı.

 

ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTILAR






Meydana gelen kazada araç içerisinde sıkışan Özcan Erkul ve Erol Erkul’u gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis Ekipleri’ne bildirdi. Araç içinde sıkışan yaralıların çıkarılması için olay yerine İtfaiye Ekipleri de geldi. İtfaiye Ekipleri ve 112 Acil Servis Ekiplerinin çalışmaları sonucu yaralılar bulundukları yerden çıkarılarak İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırıldı.

 

TARFİK BİR MÜDDET DURDURULDU

Yaralıların araç içerisinden çıkarılması için yapılan çalışmalar sırasında, trafik bir müddet durduruldu. Çalışmaların sonlanması ile trafik normal akışına döndü.

 

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

112 Acil Servis Ekipleri’nin İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırdığı yaralılar, hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.

 

KAZALAR ARTMAYA BAŞLADI

Geçtiğimiz hafta içerisinde de yine aynı mevkilerde büyük bir kaza daha meydana gelmişti. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte, bilirkişiler sürücülerin daha dikkatli olmaları yönünde görüş bildiriyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş