Okyanus Koleji ile İngaz Arasında Protokol İmzaladı

Yakın zaman içerisinde eğitim öğretim hayatına başlayacak olan Okyanus Koleji ile İnegöl Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (İNGAZ) arasında doğalgaz bağlantısı protokol imzalandı.

Yayınlama: 29.03.2016
449
A+
A-

Dün saat 14.30’da İNGAZ A.Ş. firmasında düzenlenen protokol programına İnegöl Okyanus Kolejleri ortakları ve İNGAZ yetkilileri katılım gösterdiler.

 

“DOĞA VE ÇEVREYİ KORUMAYA HASSASİYET GÖSTERİYORUZ”






Protokol öncesi bir konuşma yapan Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştürk, “Bugün İnegöl Okyanus Koleji ile İNGAZ arasında gaz bağlantısı ile ilgili bir protokolümüz olacak. Protokolümüzün İnegöl’ümüze ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnegöl’de eğitim adına yeni bir heyecan, kalite, ivme kazandırmak adına Okyanus Kolejlerini 2016-2017 yılından itibaren İnegöl’de açıyoruz. Bu konuda kurumsal bazda eğitime vermiş olduğumuz önemle birlikte doğa ve çevreyi koruma adına hassasiyetlerimiz vardır. Tabiatı, çevreyi kirletmeme adına İNGAZ ile protokol yaparak şehir merkezinden okulumuza kadar gaz bağlantısı yaptıracağız. Bize bu fırsatı veren Kalyon Grubu’na ve yakın ilgi gösteren Müdürümüz Faruk Coşkun beye teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnegöl’ümüze hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda gaz bağlantısı olur” dedi.

 

DOĞALGAZ KULLANIMININ YAYGINLAŞMASINI İSTİYORUZ

İNGAZ Müdürü Faruk Coşkun ise, “İnegöl’de Deydinler Mahallesine yakın mevkide bulunan Okyanus Koleji’nin bize doğalgaz talebi oldu. Bu talebi yerinde inceledik. Teknik çalışmalar yapıldı. Mal ve hizmet üreten müşteriler kapsamında bu projeyi 2016 yatırım planımıza dâhil ettik. Bir bağlantı hattı oluştu ve bu bağlantı hattının bedelini de Okyanus Koleji kendi hesabına çektirmek üzere bizimle bir protokol çerçevesinde anlaşmış oldu. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Doğalgaz temiz, çevre kirliliğini önleyici ve zararı en aza olan bir yakıttır. Doğalgaz kullanımının daha çok yaygınlaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

COŞKUN’DAN “KAZI” UYARISI

Doğalgaz boru hatlarının güvenliği açısından da bilgiler veren Coşkun, “Bizler sadece toprağın altına basit bir boru gömmüyoruz. Bu diğer altyapı kurumları için de geçerli. Toprağın altına bir değer, kıymet gömüyoruz. Bu değer ve kıymet bütün vatandaşlarımızın, ülkemizin bir değeri ve kıymetidir. Buna hep beraber sahip çıkarsak uzun süreler yaşar. Hep beraber destek verirsek gelecekteki nesillere daha uzun ömürlü altyapılar bırakmış oluruz. Daha güvenli ve sağlıklı şekilde doğalgaz arzını sağlamış oluruz. Bu anlamda etrafta görmüş olduğunuz izinsiz ya da doğalgaz boru hatları üzerinde yapılan herhangi bir kazıyı Acil 187 ekiplerine bildirmenizi ısrarla istirham ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Okyanus Koleji ve İNGAZ arasındaki protokol imzalandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş