Gökkuşağı Perisinin Renkleri sahnelendi

İnegöl Belediyesi Mart Ayı etkinlikleri arasında yer alan ‘Gökkuşağı Perisinin Renkleri’ adlı çocuk oyunu minik sanatseverlerle buluştu.

Yayınlama: 22.03.2016
438
A+
A-

Her ay 7’den 70’e farklı yaş gruplarına yönelik birçok sanatsal etkinliği İnegöllülerle buluşturan İnegöl Belediyesi Mart ayında da yine dolu dolu bir etkinlik takvimi hazırladı.

 

Özellikle çocuklar ve gençlere yönelik eğitici sanatsal etkinliklere programlarında yer vermeye çalışan İnegöl Belediyesi geçtiğimiz hafta sonu sahnelenen Gökkuşağı Perisinin Renkleri adlı oyunla hem eğlendirdi hem de çocukların aileleriyle güzel vakit geçirmelerini sağladı.






 

Genel Sanat Yönetmenliğini Devlet Tiyatroları Sanatçısı Ömer Naci Topcu, yönetmenliğini Ayten KÖSA TOPCU’nun yaptığı oyun, içerik ve pedagojik açıdan da fark yaratan bir oyun olarak dikkat çekiyor.

 

Çocukların dikkatini doğa ve arkadaşlık, bencillik, mızıkçılık temaları üzerine çeken oyunda, gökkuşağı perisi güzel bir masalla izleyicilerini karşılıyor.

 

Yalın bir dilin kullanıldığı, hayal güçlerini kısıtlamayan, pedagojik öğelerin, yaş düzeyine uygun bir şekilde anlatıldığı oyun, içine yerleştirilen sürükleyici, heyecanlı, müzikli, akrobatik danslı, sürprizli bir düş yolculuğu ile çocukların ilgisini çekerken aileler tarafından beğeniyle takip edildi.

 

Tiyatro gösterimi sonrasında aileler İnegöl Belediyesine teşekkür ederken çocukların gelişimine katkı sağlayan projelerin devamının gelmesi temennisinde bulundular.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş