Doğanspor’a 1 puan yetecek

1. Amatör Küme’de Play-Off mücadelesi veren Doğanspor, Pazar günü Yenişehir’de karşılaşacağı Soğukkuyu müsabakasından 1 puan alması halinde Süper Amatör Lig’e adını yazdıracak.

Yayınlama: 19.03.2016
368
A+
A-

1. Amatör Küme’de geride kalan sezonu başarılı bir şekilde geçirerek Play-Off’a kalan ve ardından da Play-Off’ta gösterdiği performansla Süper Amatör Lig’in kapısını aralayan Doğanspor, Pazar günü saat 15.00’da Yenişehir Sahası’nda Soğukkuyuspor ile karşı karşıya geliyor.

 

1 PUAN YETİYOR






Geride kalan 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak topladığı 7 puanla Play-Off grubunun zirvesinde bulunan temsilcimiz Doğanspor, Soğukkuyuspor karşısında sahadan 1 puanla dahi ayrılsa Süper Amatör Lig’e çıkmayı garantiliyor.

 

2. Amatör Küme’de ise temsilcilerimiz Pazar günü rakipleriyle karşı karşıya geliyorlar. Akhisar Demir, rakibi Yenişehir Söy. Başak Spor ile İnegöl Kurtuluş Sahası’nda, Şekerspor ise bir başka İnegöl temsilcisi Hocaköyspor ile Sanayi Sahası’nda saat 15.00’da karşı karşıya geliyor. Bir diğer temsilcimiz İsaörenspor ise, saat 13.00’da Yenişehir Sahası’nda Yenişehir Yolörenspor ile kozlarını paylaşacak.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş