“CUMHURBAŞKANI İNEGÖL’E GELİYOR”

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaz aylarına doğru İnegöl’e geleceğini ve 14 yıllık hasretin son bulacağını belirtti.

Yayınlama: 15.02.2016
1.045
A+
A-

En son 2002 yılında AK Parti Genel Başkanı iken İnegöl’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yaz aylarına doğru düzenlenecek programla İnegöl’e geleceği öğrenildi.

 

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK






Her ay olduğu gibi geçen hafta da ilçe başkanları toplantısı yaptıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “Son yaptığımız toplantıda Sağlık Bakanımıza bir konu hatırlattık. Seçimden önce Süleymaniye Mahallesi Seçim İrtibat Büromuz açılışına Sağlık Bakanımız da katılmıştı. Orada vatandaşlarımız Sağlık Bakanımıza, Cumhurbaşkanımızın İnegöl’e gelmediğini, İnegöl halkının Cumhurbaşkanımızın İnegöl’e gelmesini çok istediğini belirtmişlerdi. Sağlık Bakanımız da orada; ‘Siz İnegöl halkı olarak yüzde 70 oy alın, söz veriyorum ben de Cumhurbaşkanımızı buraya getireceğim’ demişti. Sözünü unutmadık. Seçimlerde Allah’a hamdolsun yüzde 74 gibi tarihi bir oy alarak gerekeni yerine getirdik. Bu sözünü Sağlık Bakanımıza hatırlattığımda kendisi bu konuyla alakalı çalışmalar yaptığını, Cumhurbaşkanımız ile görüştüğünü ve Cumhurbaşkanımızın olaya sıcak baktığını, inşallah yaz ayları içerisinde Cumhurbaşkanımızın İnegöl’e geleceğini ifade etti. Biz de şimdiden bir müjde olarak ilçe halkına bunu aktarıyoruz. İnşallah önümüzdeki aylarda Cumhurbaşkanımız İnegöl’ü ziyarete gelecektir. Bu bir takım açılışlar vesilesi ile de olabilir. Biz özellikle Sağlık Bakanımız ile birlikte Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’in de katkılarıyla bu çalışmayı yapıyoruz. İnşallah halkımızın Cumhurbaşkanımıza olan özlemini dindirmek yönünde bu konuyu başaracağız” dedi.

 

AÇILIŞ İÇİN Mİ GELİYOR?

“Diş Hastanesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mı açacak?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Demirel, “Bu konuda bir şey söylemek için erken ama bunun çalışmaları devam ediyor. En yakın zamanda Cumhurbaşkanımız İnegöl’e gelecek. İnegöl’de bir açılış olacak, bununla alakalı olarak Cumhurbaşkanımız İnegöl’e gelecek ve İnegöl halkı özlemini giderecek” şeklinde konuştu.

 

14 YILLIK HASRET BİTİYOR

Recep Tayyip Erdoğan’ın en son 2002 yılında İnegöl’e geldiğini aktaran Demirel, “En son 2002 yılında İnegöl’e gelmişti. O zaman da Genel Başkanımızdı, Başbakan değildi. Allah nasip ederse 14 yıl sonra İnegöl’e gelecek. Biz de İnegöl İlçe Teşkilatı olarak kendisini karşılamaktan mutlu olacağız” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş