Çorumlulardan bir dernek daha

İnegöl’de yaşayan Çorumlular tarafından geçtiğimiz günlerde kurulan Çorum Alaca Sarı Süleyman Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 21.01.2016
424
A+
A-

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Ünsal Şahin; “Çorum Alaca Sarı Süleyman Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak geçtiğimiz günlerde derneğimizin kuruluş bildirimini yaparak tüzel kişiliğe kavuşturulmuştur. Yeni bir dernek olmamız sebebiyle öncelik olarak protokol ziyaretlerimizi gerçekleştirmek istedik. Ziyaretlerimize Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’la başladık. Başkanımızın derneklere olan desteği hepimizin malumu. Bizlerde öncelikle başkanımızı ziyaret ederek hem kendisinin fikirlerinden istifade etmek hem de derneğimizin ileriki zamanlarda yapacağı projeleri istişare etmek amacıyla dernek yöneticilerimiz Fatih Kaplan, Kenan Coşkun ve Alkan Arslan’la birlikte bu ziyareti gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Yeni kurulan derneğin merkez binasının Mesudiye Mahallesinde bulunduğuna değinen Şahin; “Derneğimizin kuruluşuyla ilgili tüm işlemlerin tamamlanmasının ardından en kısa sürede dernek binamızın açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.






 

Çorum Alaca Sarı Süleyman Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin kuruluşunun İnegöl için hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Başkan Alinur Aktaş ise; “İnegöl’ümüzün renkli bir çiçek bahçesi olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. İlçemiz pek çok kültürden vatandaşımızın kardeşçe, huzur içinde yaşadığı nadide şehirlerimizden biri. Derneklerimiz ise bu kültürlerin yaşatılmasında en etkili faktörlerdendir. Çorumlu hemşerilerimizin kurmuş olduğu bu yeni derneğimiz İnegöl’ümüz için hayırlı olur inşallah. Ben buradan elimizden geldiğince her konuda kendilerine maddi manevi destek olacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ayrıca dernek olarak yapacakları çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş