Aktaş’tan Emniyet’e yeni yıl ziyareti

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yılbaşı gecesinin geleneksel ziyaretlerini bu yıl da sürdürdü. Başkan Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve bazı yöneticilerle birlikte 2015 yılının son dakikalarında Emniyet Ekiplerini ziyaret etti.

Yayınlama: 02.01.2016
454
A+
A-

Başkan Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve bazı yöneticiler Alanyurt Emniyet binasını ziyaret ederek Emniyet Ekipleri’ne başarılar diledi.

 

İSTİKRARI SAYESİNDE BU SÜREÇLERİ GEÇİRİYORUZ






İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ın da bulunduğu ziyarette bir açıklama da yapan Alinur Aktaş, “Yarın resmi tatil. Fakat güvenlik güçleri için tatil diye bir kavram yok. Hayat 7/24 devam ediyor şehrin güvenliği ve huzuru için. Dolayısıyla biz de sizlere selam verelim istedik. Ben sizlere kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Sizin samimiyetiniz, kararlılığını, fedakarlığınız olmasa ülkenin geçirdiği durum belli. Sizin duruşunuz ve ülke insanımızın istikrarı sayesinde bu süreçleri geçiriyoruz. Ben kazasız belasız bir 2016 diliyorum” dedi.

 

Kendisinin yılbaşı inancı olmadığını da vurgulayan Alinur Aktaş, “Ancak nihayetinde bir takvim yılı bitiyor. Yaşlarımız bir yaş daha ileri gidecek, tecrübelerimiz bir yıl daha ileri gidecek. Yeni bir yıl demek yeni bir umut demek. Cenabı hak inşallah ülkemize de huzurlu bir yıl nasip eder” şeklinde konuştu.

 

İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise, “Ziyaretinizden son derece memnunuz. Geçen yıl da bizi yalnız bırakmamıştınız. Bayramlarda, önemli günlerde veya önem arz etmese de ne zaman aklınıza gelse, yardımcı olabileceğimiz bir husus var mı diye sorup yanımızda oluyorsunuz. Bizlerin de amacı İnegöl halkının huzur ve güvenliğini tesis etmek. Biz bunu vatandaşımızın desteği ile yapmanın mücadelesini veriyoruz. Ben de 2016 yılımızın İnegöl’e, Bursa’mıza ve Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş