Aktaş’tan yeni muhtara ziyaret

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat eden Ahmet Aydın’ın yerine 1 Kasım seçimlerinde yapılan seçimle göreve gelen Hamidiye Mahallesi yeni muhtarı Celalettin İlgezdi’yi muhtarlık binasında ziyaret etti.

Yayınlama: 17.11.2015
553
A+
A-

Başka Aktaş ziyaret esnasında yaptığı konuşmada; 1 Kasım seçimleri ile beraber İnegöl’ümüzde Hamidiye mahallemizde bir muhtarlık seçimi de yapıldı. Yapılan seçimle göreve gelen değerli abimiz, geçmişte Doğanspor kulübünde başkanlık yapmış, değişik camialarda görev almış değerli büyüğümüz Celalettin İlgezdi abimizi ve heyetini yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte ziyaret etmek için geldik” dedi.

 

Aktaş konuşmasının devamında; Öncelikle Hamidiye Mahallemize yıllarca hizmet etmiş değerli büyüğümüz, Allah nur içerisinde yatırsın Ahmet Aydın abimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Mekanı cennet olsun inşallah” dedi.






 

Vefatın ardından oluşan boşlukta mevzuat gereği takip eden seçimde yeni muhtarın seçilmesi gerektiğini hatırlatan Başkan Aktaş; 1 Kasım seçimleri ile beraber bir seçim gerçekleştirildi. İki aday yarıştı nihayetinde de Celalettin Bey kazandılar. Kendisine başarı ve kolaylıklar diliyoruz. Muhtarlık gerçekten zahmetli, meşakkatli bir iştir. Muhtarlar demokrasinin uç beyleridir herkes onlara gelir, sorar, danışır, dertlerini anlatır. Muhtarın makine ekipmanı yoktur, personeli yoktur, imkânları kısıtlıdır. Ama muhtarlarımız iyi niyetle, gayretle bu işleri ilgili kurumlardan takip etmeye çalışırlar. Ben muhtarımızın mahalleyi ve İnegöl’ü çok iyi bildiğini biliyorum. İnanıyor ve ümit ediyorum ki bu noktada tecrübelerini heyetiyle, azaları ile paylaşarak, bilgi birikimini kullanarak hem mahalleye hem de İnegöl’e faydalı çalışmalar yapacaktır.

 

Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelerek istişare toplantıları yaptıklarını belirten Aktaş; “Toplantılarımızda bir araya gelip şehrimizle alakalı genel konularda istişare ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Bunun dışında mahallemiz özelinde bir konu olduğu takdirde yapabileceğimiz ne varsa muhtarımızın yanındayız. Yapacağı hizmetlerde kendisine bir kez daha başarılar diliyor, yeni görevi hayırlı olsun diyorum. Ayrıca bu vesileyle İnegöl’ümüzde bu güne kadar muhtar olarak, Belediye Başkanı olarak, bürokrat olarak, siyasi olarak hizmet eden her kim varsa ölenleri rahmetle anıyorum. Allah nur içinde yatırsın inşallah, hayatta olanlara da sağlıklı, hayırlı uzun ömürler temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Başkan Aktaş’ın ardından söz alan Hamidiye Mahalle Muhtarı Celalettin İlgezdi ise; “Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine bizi şereflendirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Daha evvel pek çok sosyal hizmetin gerçekleştirilmesinde yer aldık. Bu hizmetleri yaparken Sayın Başkanımızın her zaman desteğini aldık. Bilhassa Doğanspor’da büyük hizmetleri var. Bizlere çok yardımcı oldular. İnegöl’e güzel bir tesis kazandırdık. Rahmetli kardeşimizin vefat etmesi hasebiyle bu göreve talip olduk. İnşallah dualarınızla, desteklerinizle doğup büyüdüğümüz mahallemizi iyi yerlere taşımaya çalışacağız” şeklinde konuştu



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş