“Çok anlayışlı da bir insan”

İnegölspor’dan ayrılan Teknik Direktör Serhat Güller hakkında açıklamalarda bulunan İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, “Ben Serhat hocaya da bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Çok anlayışlı da bir insan” dedi

Yayınlama: 14.10.2015
536
A+
A-

 

Serhat Güller hakkında açıklamalarda bulunan Aktaş, ayrılığın erken veya geç olduğunu düşünmediğini ifade etti.

 






ÇOK ANLAYIŞLI DA BİR İNSAN

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş, “Çorap değiştirir gibi 2 haftada bir hoca değiştirilmez. Takdir edersiniz ki her şeyin bir süreci vardır. Süreci içerisinde ilerler. Serhat bizim sevdiğimiz bir kardeşimiz, arkadaşımız. İnegölspor’da 2 sene top oynamış, buradan Galatasaray’a gitmiş. Aynı şekilde 2006-2007 sezonunda bir yıl durmasına rağmen gerek Türkiye kupasında gruplara kalarak gerekse Play-Off’u son anda kaçırarak, önemli bir gayret sarf etmiş bir kardeşimiz. Bundan sonra da çok önemli takımlarda gerek PTT 1. Ligde gerekse 2. Ligde önemli takımlar çalıştırdı. Özellikle PTT 1. Ligde final maçında Süper Ligin kapısından döndü. Dolayısıyla çok iyi niyetlerle başlamış bir sezon vardı. Nihayetinde bu hoca gidecek, başka bir hoca gelecek. Yani bu hocayla alakalı 3 tane mağlubiyet, 2 tane beraberlik olunca kalkıp böyle tekrar bir daha hoca değiştirelim dersek, kusura bakmayın ama bu işin tadını hepten kaçırmış oluruz. Dolayısıyla ben hiçbir şeyin geç veya erken olduğunu düşünmüyorum. Aynı şekilde burada kulüp başkanlarımız var. Onlarda kulüpleriyle alakalı belirli değerlendirmeler yapıyorlar. Bir hafta öncesinin veya sonrasının çok geç olduğunu düşünmüyorum. Ben Serhat hocaya da bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Çok anlayışlı da bir insan. Bunlar dün akşam ki gelişmeler. Geldiğimiz noktada karşılıklı anlaşma sağladılar ve bugün karşılıklı helalleştiler. İnegölspor’un iyi bir takımı var. İnşallah yeni hocamızla beraber önümüzdeki süreçte daha hızlı bir şekilde yolumuza devam ederiz”

 

İNEGÖLSPOR HOCASIYLA ANLAŞTI

“Yeni hocanın kim olduğunun sorulması üzerine Aktaş, “Yeni hoca belli. İnegölspor hocasıyla anlaştı. İnşallah yakın zaman içerisinde akşam veya yarın bunu öğrenirsiniz” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş