Yarımseverler için pano

İnegöl Hastane Geliştirme ve Sosyal Yardım Derneği, Devlet Hastanesine bağışta bulunan hayırseverlerin ismini hastane girişinde astığı pano ile yaşatacak.

Yayınlama: 25.08.2015
750
A+
A-

Dernek tarafından bugüne kadar ayni ve nakdi bağışta bulunan 38 şahıs ve kurumun ismine panoda yer verildi.

 

ONURLANDIRMAK AMACIYLA YAPILDI






İnegöl Hastane Geliştirme ve Sosyal Yardım Derneğinin 1979 yılından beri hizmet verdiğini belirten İnegöl Hastane Geliştirme ve Sosyal Yardım Derneği Başkanı Nevzat Kaçar, “1979 yılından bu yana özellikle eski devlet hastanesinde azimli çalışmalarıyla eski idare binası, acil ve diyaliz gibi binalar ile çeşitli tadilatlar yapılarak her gün büyüyen İnegöl’e hizmet vermekteyiz. 250 yataklı eski Devlet Hastanesinde özel tekli odaların olmaması yakışmıyordu. O zaman gerekli onarımlarla 25 tekli özel oda yapılarak hizmete sunuldu. Bu odalara bağışta bulunan hayırseverlerimizin isimleri verilmişti. 2014 yılında İnegöl’ümüze yakışır modern bir hastaneye kavuştuk.  Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu modern hastanemizde 120 tekli, 100 ikili hasta odaları mevcut olup, tümü özel oda niteliğinde refakatçı yatağı, televizyon, banyo, lavabo, wc içindedir. Lüks otel odaları gibi. Şimdi ise yeni hastanemize birçok  hayırsever ayni yardımlar yapmakta olup, bizde hastane derneği olarak hastane idarecileriyle ortak kararlar alarak eski ve yeni hastanemize gerek ayni ve gerekse maddi destekte bulunan hayırseverlerimizi onurlandırmak amacıyla devlet hastane ana girişine hayırseverlerin panosunu yaptırarak asmış bulunmaktayız” dedi.

 

SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ

Kaçar, “Panomuza özellikle eski hastanemize bağışlarda bulunanlar yer aldığı gibi, yeni hastanemizde de gerek maddi ve gerekse ayni yardımlarda bulunanların isimlerine yer verilmiştir. Panomuzda yer alan hayırseverlerin birçoğuna ulaşıldı. Memnuniyetlerini ilettiler ve karınca kararınca maddi bağışlarını yapmaktadırlar. Ulaşamadığımız hayırseverlerin isterlerse 0532 796 74 70 telefonla ulaşarak makbuz karşılığı bağışları kabul edilecektir. Bu bağışlarla 3 yıldan beri devam eden 300 civarındaki taşeron işçilere gıda yardımı ve diğer hastane acil hizmetlerinde kullanılacaktır. Bugüne kadar yardımda bulunan hala bağışlarını esirgemeyen hayırseverlerimize gerek dernek yöneticilerimiz ve gerekse hastane idarecileri adına sonsuz şükranlarımızı sunarız” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş